Pashamuna Sun-Maidin tapaan
Vapise töhnämuna, pääsiäisen (ja miksei koko kevään) trendikkäin ja maukkain herkku on Peggyn helppo- ja nopeatekoinen pashamuna! NAM!
Valmistusaineet
Pashamunat:
- 4 kpl isoja suklaamunia
- 200 g maitorahkaa
- 2 dl vispikermaa
- 1 tl raastettua (luomu) sitruunankuorta
- 1/2 dl Sun-Maid rusinoita
- 1 rkl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
Valmistusohje
- Leikkaa terävällä veitsellä suklaamunista ”hattu” irti ja ota sisällä oleva muovinen yllätys pois.
- Asettele suklaamuna kuppiin/tarjoiluastiaan ja nosta kylmään odottamaan.
- Vatkaa vispikerma kuohkeaksi.
- Raasta huuhdeltu sitruunan kuori.
- Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään. Siirrä seos pursotinpussiin ja täytä suklaamunat.
- Raasta ja koristele jäljelle jääneestä suklaasta hippuja pashan päälle.
- Säilytä jääkaapissa, jos et tarjoile jälkiruokaa heti.