Kanapaella resepti - Lejos

Kanapaella resepti

Riisi, kana, liemi vuokaan, sekoitus ja kypsennys – helpompaa kanapaellaa ei ole. Ilman ruskistamista ja aina mureaa!

 

Helppo

Valmistusaineet

  • 6 prk Lagom 2x90g Kanafile öljyssä
  • 2 kpl valkosipulinkynttä
  • 1 kpl punainen paprika kuutioina
  • 2 kpl sipulia hienonnettuna
  • 2 tl savupaprikajauhetta
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 200 g vihreitä papuja pilkottuna
  • 250 g pitkää riisiä
  • 400 g tomaattimurskaa tai paseerattua tomaattia
  • 4 dl vahvaa kanalientä
  • 2 dl valkoviiniä
  • 0,025 g sahramia (1/2 pss)
  • 2 tl suolaa
  • ½ tl rouhittua mustapippuria
  • 2 kpl kypsää tomaattia kuutioina
  • 1 kpl sitruunaa lohkoina
  • 1 dl lehtipersiljaa hienonnettuna

Valmistusohje

  1. Kuullota sipulit, paprikat ja savupaprikajauhe öljyssä.
  2. Sekoita kuullotetut kasvikset, pavut ja riisi keskenään. Laita sekoitus uunivuoan pohjalle.
  3. Yhdistä tomaattimurska, kanaliemi, valkoviini sekä sahrami ja kaada riisiseoksen joukkoon.
  4. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Sekoita tasaiseksi.
  5. Lisää joukkoon kananfileen palat.
  6. Laita vuoan päälle folio ja kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
  7. Poista folio, sekoita ja paista vielä 15 minuuttia. Kun riisi on kypsää, ota paella uunista ja tarkista maku. Mausta tarvittaessa.
  8. Viimeistele paella tomaattikuutioilla, sitruunalohkoilla ja hienonnetulla persiljalla.
  9. Nosta vuoka pöytään ja herkuttele!

Lagom tarjoaa hyvää juuri sopivassa koossa.
Sopiva määrä liikuntaa, työtä, ravintoa ja lepoa. Se on kokonaisvaltaista hyvinvointia! Muista olla armollinen itsellesi.

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.