Hungry Chefin Calzone - Lejos

Hungry Chefin Calzone

Calzone on italialainen suussa sulava versio pizzasta, jossa täytteet leivotaan taikinan sisään. Tästä mehevästä Hungry Chefin calzonesta ei makua puutu – potkua ja makua antamassa Chefin tulinen Diavola pizzakastike, ricottaa ja buffalomozzarellaa. Päälle vielä salamia ja ei muuta kuin herkuttelemaan!

90 min Keskitaso 6 annosta

Valmistusaineet

Pohja:

Täytteet:

Valmistusohje

Aloita pizzataikinan teolla 3 päivää ennen pizzanpaistoa.

  • Kaada kulhoon puolet vedestä ja sekoita siihen hiiva.
  • Lisää kolmannes jauhoista, sekoita velliksi ja anna muhia 20min.
  • Lisää pikkuhiljaa jauhoja sekä loppu vesi.
  • Lisää suola ja lopuksi öljy ja vaivaa taikinaa noin 10 min.
  • Laita taikina kevyesti öljyttyyn kulhoon, kelmu ympäri ja anna kohota pöydällä yön yli.
  • Siirrä aamulla kylmään kahdeksi vuorokaudeksi.
  • Kun alat paistamaan pizzoja, nosta taikina kylmästä 4 h aikaisemmin, jaa taikina kuudeksi saman kokoiseksi palaksi ja pyöritä ne palloiksi.
  • Laita pallot öljyttyyn astiaan kohoamaan ja kelmu päälle ettei taikinaan muodostu kuorta.

Kuumenna pizzakivi 300 asteeseen.

Valmista pizzat:

  • Revi mozzarella palasiksi ja laita siivilään valumaan.
  • Nosta kohonnut pizzataikinapallo hyvin jauhotetulle pöydälle ja muovaa mieleiseksi.
  • Calzoneen voi jättää reunan tai painaa sen matalaksi.
  • Levitä täytteet toiselle puolelle pizzaa (ei reunan päälle)
  • Taita ”kansi” toisen puolen päälle, ja painele tai rullaa calzone ilmatiiviiksi
  • Paista pizza kypsäksi pizzauunissa noin 2-3 min.
  • Lisää halutessasi päälle hieman tomaattikastiketta sekä juustoa
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.