Graniitta

Tämä joulun makuja sisältävä jäädyke, graniitta, on erilainen ja kevyehkö vaihtoehto jälkiruoaksi. Kokeile myös väliruoaksi makupalettia puhdistamaan!

Helppo

Valmistusaineet

  • 150 g sokeria
  • 4,5 dl vettä
  • 1 dl rusinoita
  • ½ dl manteleita
  • 4 dl vahvaa glögiä

Valmistusohje

  1. Kiehauta vesi ja sokeri ja anna jäähtyä
  2. Hienonna rusinat ja mantelit monitoimikoneessa ja lisää glögin joukkoon
  3. Lisää jäähtynyt sokeriliemi, siivilöi seos, sekoita ja pakasta
  4. Sekoita graniittaa jäätymisen aikana useaan kertaan haarukalla, niin graniitta saa sille ominaisen sohjoisen rakenteen

Sun-Maid - vain viinirypäleitä ja aurinkoa! Ei liene ihme, että Sun-Maid on Suomen suosituin rusina.