Hakutulokset:

30 min Helppo

Sitruunainen pashatorttu

Pashatorttu on ihanan keveä ja raikas leivonnainen pääsiäiseen. Pashatorttu on kevyempi vaihtoehto perinteiselle pashalle.

30 min Helppo 4 annosta
60 min Helppo

Sitruunainen kanatagine

Raikas sitruunainen kanatagine sopii loistavasti kevääseen ja vaikkapa pääsiäispöytään pääruoaksi. Tagine on marokkolainen klassikkoruoka.

60 min Helppo 4 annosta
60 min Helppo

Rahkapullat

Nämä rahkapullat täytetään raikkaalla sitruunaisella rahkatäytteellä. Rahkapullat maistuvat erityisesti pääsiäisen jälkiruokapöydässä.

60 min Helppo 4 annosta
Keskitaso

Suklaalettukakku - kakku ilman uunia

Suklainen lettukakku, joka valmistuu ilman uunia. Raikkautta ananaksista ja vadelmista, täyteläisyyttä suklaasta. Täydellistä!

Keskitaso
Keskitaso

Pääsiäislammas 2.0

Pääsiäislammas 2.0 eli nyhtökaritsaa ja purppurabataattislaw-salaattia pitaleivän sisällä. Modernimpaa otetta pääsiäiseen!

Keskitaso 8 annosta
Keskitaso

Keväiset mokkapalat

Aurinkoista lemon curdia, marenkikuorrute ja täyteläisen ihana mokkapalapohja. Täydellinen päivitys mokkapaloihin Hanna Sumarin tapaan!

Keskitaso 12 annosta
15 min Helppo

Helpot pääsiäispopsit

Hieman isompi lapsi osaa tehdä nämä popsit itse, pienempien kanssa näitä on myös hauska pyöritellä. Pääsiäisherkku jokaiseen makuun.

15 min Helppo 20 annosta
10 min Helppo

Pashamuna Sun-Maidin tapaan

Suklaamuna pashatwistillä. Koska töhnämuna on niiin last season! Tämän kevään hitti on pashamuna, uskalla kokeilla ja ylläty!

10 min Helppo 4 annosta
Helppo

Pasha ja appelsiini-rusinasiirappi

Perinteinen pasharesepti Sun-Maidilta, jossa pashaan lisätään rusinoita, saksanpähkinää ja appelsiinia. Kruunataan appelsiinisiirapilla!

Helppo
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.