Sitruunainen pashatorttu
Pashatorttu on ihanan keveä ja raikas leivonnainen pääsiäiseen. Pashatorttu on kevyempi vaihtoehto perinteiselle pashalle.
Pashatorttu on ihanan keveä ja raikas leivonnainen pääsiäiseen. Pashatorttu on kevyempi vaihtoehto perinteiselle pashalle.
Raikas sitruunainen kanatagine sopii loistavasti kevääseen ja vaikkapa pääsiäispöytään pääruoaksi. Tagine on marokkolainen klassikkoruoka.
Nämä rahkapullat täytetään raikkaalla sitruunaisella rahkatäytteellä. Rahkapullat maistuvat erityisesti pääsiäisen jälkiruokapöydässä.
Suklainen lettukakku, joka valmistuu ilman uunia. Raikkautta ananaksista ja vadelmista, täyteläisyyttä suklaasta. Täydellistä!
Pääsiäislammas 2.0 eli nyhtökaritsaa ja purppurabataattislaw-salaattia pitaleivän sisällä. Modernimpaa otetta pääsiäiseen!
Aurinkoista lemon curdia, marenkikuorrute ja täyteläisen ihana mokkapalapohja. Täydellinen päivitys mokkapaloihin Hanna Sumarin tapaan!
Hieman isompi lapsi osaa tehdä nämä popsit itse, pienempien kanssa näitä on myös hauska pyöritellä. Pääsiäisherkku jokaiseen makuun.
Suklaamuna pashatwistillä. Koska töhnämuna on niiin last season! Tämän kevään hitti on pashamuna, uskalla kokeilla ja ylläty!
Perinteinen pasharesepti Sun-Maidilta, jossa pashaan lisätään rusinoita, saksanpähkinää ja appelsiinia. Kruunataan appelsiinisiirapilla!