Hakutulokset:

60 min Helppo

Garlic Knots valkosipulisolmut

60 min Helppo 4 annosta
45 min Helppo

Bataattikeitto paahdetulla kukkakaalilla ja kuivatuilla luumuilla

Lämmittävä ja maukas sosekeitto bataatista. Sosekeitto valmistuu nopeasti ja kuivatut luumut tuovat siihen uudenlaista suutuntumaa.

45 min Helppo 4 annosta
30 min Helppo

Kanatäytteiset rieskarullat

Rieskarulla on monikäyttöinen ruoka, tee näitä Lagomin kanarieskarullia alkupalaksi, juhlien cocktailpalaksi ja välipalaksi!

30 min Helppo 6 annosta
Keskitaso

Saaristolaisleipä padassa

Saaristolaistyyppinen pataleipä vaatii hieman aikaa, mutta on sen arvoista. Tämä yön yli kohotettava leipä sopii vaikka joulupöytään!

Keskitaso 4 annosta
90 min Helppo

Grissinit eli leipätikku resepti

Rapsakat, italialaiset leipätikut eli grissinit, maistuvat sellaisenaan tai salaatin kanssa. Kokeile myös dipattuna hyvään oliiviöljyyn!

90 min Helppo 8 annosta
120 min Keskitaso

Kukkafocaccia

Leipä kuin taideteos! Päästä luovuus valloilleen kukkafocacciaa leipomalla. Chefin jauhoilla ja Borgesin öljyllä makukin on kohdallaan!

120 min Keskitaso 8 annosta
120 min Helppo

Luumuleipä

Tämä ravinteikas ja herkullinen gluteeniton Sunsweet-luumuleipä sopii joulupöytään ja moneen muuhunkin juhlapöytään täydellisesti.

120 min Helppo 10 annosta
60 min Haastava

Eggs Benedict -vohvelit Hungry Chefin tapaan

Rapeaa vohvelia, valuva uppomuna ja kaiken kruununa tietenkin itsetehty hollandaisekastike. Silloin kun brunssipeli käy kuumana, tällä voitto on taattu!

60 min Haastava 4 annosta
15 min Helppo

Nopea kana-caesarsalaattiresepti Lagomin tapaan

Klassikon kanssa ei voi mennnä vikaan. Kana-caesarsalaatti nopeasti, helposti ja herkullisesti Lagomin kanafileistä. Kokeile!

15 min Helppo 4 annosta
45 min Helppo

Flammkuchen-resepti Hungry Chefin tapaan

Tämä pizzantapaisen lätyn ohje on helppo ja nopea, herkullinen ja sopivilla täytteillä sopii moneen ruokavalioon! Illanvieton hitti.

45 min Helppo 4 annosta
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.