Myyntivinkkejä huipputuloksiin

Myyntiedustajamme kiertävät kahviloita ja muita Out of Home -myyntipisteitä säännöllisesti. He ovat huomanneet, että tietyillä konsteilla tuotteet saadaan lentämään ulos hyllystä! Nappaa Loviisan vinkeistä kiinni ja kuule kassakoneen kilinä!

Loviisan parhaat myyntivinkit ja valikoimasuositukset kahviloille

Mikäli myynti kaipaa boostia, lue ainakin kolme seuraavaa vinkkiä!

1. JUOMAT KYLMÄÄN!


Juomat myyvät parhaiten kylmästä. Jos kahvilalla ei ole omaa kylmäkalustoa, voi Lejokselta saada kylmäkaapin lainaksi. Kaapissa kannattaa olla vähintään kolmea eri makua, jotta asiakkaat löytävät siitä mieluisensa. Ja aina vähintään kahteen riviin ("feissiin") pulloja tai tölkkejä samaa makua, sillä yksi ei tunnetusti toimi. Loviisa muistuttaa, että täydet kaapit ja hyllyt myyvät parhaiten.

2. SIJAINTI, SIJAINTI, SIJAINTI!


Kaapin sijoittelulla ON merkitystä. Myyvin paikka on asiakkaan kulkureitillä ja kassan lähettyvillä. Jos tarvitset kaapin sijoittelussa tai täytössä apuja, ole yhteydessä meihin, niin tulemme mielellämme konsultoimaan.”

3. OLE MUKANA TRENDEISSÄ


Kesän kuumin hitti on ehdottomasti Kombucha. Lejoksen Captain Kombuchaa löytyy viidessä maussa: vadelma, original, kookos, ananas-persikka ja inkivääri-sitruuna. Captain Kombucha sopii lähes kaikille*, se on vegaaninen ja täysin luonnollinen juoma, joka on vihreästä teestä fermentoimalla hapatettu. Valmistusmenetelmän ansiosta hyvät maitohappobakteerit säilyvät.

*Kombucha saattaa sisältää jäännösalkoholia, joten sitä ei suositella lapsille tai raskaana oleville.

Vitamin Well on vähäkalorinen ja -sokerinen hyvinvointijuoma kaikille!

Mitä muita juomia Loviisa suosittelee?

Näitä asiakkaat osaavat jo kysellä, joten niitä kannattaa pitää hyllyssä reilusti!

Vitamin Well on takuusuosikki vuoden ympäri. Siitä on saatavissa kahdeksan makua, joista suosituimmat maut – Reload ja Awake – kannattaa olla aina valikoimissa.

Mitä muita tuotteita kahvilassa kannattaa olla tarjolla?

Barebells proteiinipatukka sopii kahvilaan myyntiin hyvin!


Proteiinipatukka on heräteosto ja herkku, joka korvaa hyvin vaikka suklaapatukan ja proteiinipitoisena pitää nälkääkin loitolla. Tarjoa niitä esim. takeaway kahvin noutajille ja/tai kohderyhmälle, joka välttää sokeria, mutta haluaa kuitenkin jotain pientä herkuttelua. Myyntierä 12 kpl menee nopeasti ja vie vain vähän tilaa.

Huomioi lapset ja lapsiperheet, saat uskollisia asiakkaita


NOMNOM hedelmäkuutiot on hyvä lisä valikoimaan. Tämä uusi tuoteinnovaatio, hedelmäpuristeet, ovat todellakin 100% hedelmää, ei lisättyä sokeria eikä muita pahiksia. Sopivat kaikille ja kaikkiin ruokavalioihin. Toimivin paikka näille tuotteille on kassan läheisyydessä.

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.