MUUT RAAKA-AINEET

Olemme vuosikymmenten ajan olleet luotettava, täsmällinen ja kustannustehokas kumppani usealle eurooppalaiselle päämiehelle. Tarjoamme vain parhaat raaka-aineet eri teollisuuden aloille.

Oliiviöljy

Borges on aito, espanjalainen oliiviöljy, joka hurmaa laadukkuudellaan niin kuluttajat kuin ruoka-alan ammattilaiset. Erilaisten oliiviöljyvaihtoehtojen lisäksi Borges tarjoaa erinomaista paistoöljyä sekä etikka- ja balsamicokastikkeita. Tuotteita on tarjolla eri tarpeisiin pienistä annosrasioista isoihin tynnyreihin asti. Kysy lisää!

Liivate

Liivatelehti on korvaamaton apu leivonnassa. Lejos on jo vuosikymmenten ajan tuonut Suomeen päämiehemme Gelitan laadukasta liivatelehteä. Kysy myös pian lanseerattavaa vegaanivaihtoehtoa!

 

Kookossokeri

Se terveellisempi sokeri, jonka glykeeminen indeksi on peräti 35 % matalampi kuin valkoisella sokerilla, tekee vallankumousta makeutuksen maailmassa. Ihanan karamellinen maku ja tuoksu yhdistyvät mainioon makeutustehoon, olematta yhtä haitallista terveydelle kuin valkoinen sokeri. Meidän edustamamme kookossokeri on luomulaatuista ja laadukasta. Kookossokerilla voi makeuttaa niin leivonnaiset, puurot ja murot, välipalat kuin kastikkeetkin.

Kahviuute

Aito kahvin ja espesson maku on helpointa saada lopputuotteeseen edustamamme DEK:in laadukkailla kahviuutteilla. Saatavilla on niin Arabica- ja Robusta- laatua kuin erilaisia, asiakkaan tarpeen mukaan tehtyjä sekoituksia. Toimitamme myös kofeiinittomia uutteita. Suuri osa tuotteista on sertifioitu UTZ-, Rainforest Alliance- ja Fairtrade -sertifikaatein taataksemme vastuullisen hankinnan ja tuotannon.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää!

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.