Lejos Suomi - suomalaisten suosikkibrändien tarina

Lejos Suomi – suomalaisten suosikkibrändien tarina

Tervetuloa tutustumaan Lejos Suomen, suomalaisten suosikkibrändien tarinaan. Lejos on suomalainen perheyritys, jolla on yli 100 vuoden kokemus tuoda maapallon parhaat brändit kaikkien suomalaisten ulottuville. Toimimme elintarvikkeiden ja juomien tukkukaupassa tarjoten tuoreita juomia ja herkullista syötävää suomalaisille kuluttajille.

Panostamme valikoimiimme ja kehitämme yhä enemmän omia suomalaisille suunnattuja tuotemerkkejä. Meidän tavoitteenamme on tarjota suomalaisille juuri sitä, mitä he seuraavaksi kaipaavat. Tämän takia brändiportfoliomme on täynnä suomalaisten suosikkituotteita, kuten NOCCO, Vitamin Well, Sun-Maid, Sunsweet, Van Houten, Kitchen Joy ja Dole.

Elintarvikkeiden ja juomien tukkukauppa

Lejos Suomi on vahvasti kasvava elintarvikkeiden myynti-, markkinointi- ja maahantuontiyritys. Tuomme maahan jo Suomessa tunnetuksi tekemiämme brändejä, mutta samalla panostamme yhä enemmän myös omien tuotemerkkiemme kehittelyyn ja markkinointiin. Haluamme tarjota suomalaisille kuluttajille jotain ainutlaatuista ja vastata heidän tarpeisiinsa.

Keskeinen osa liiketoimintamme menestystä on myös laaja valikoima omia tuotteitamme, jotka on suunniteltu täysin suomalaisia kuluttajia ajatellen. Lagom ja Hungry Chef -tuotteemme edustavat uudenlaista lähestymistapaa valmistuksessa ja tarjoavat laadukkaita ja maukkaita vaihtoehtoja suomalaisten arkeen. Meillä on pitkät perinteet ja tavoitteena jatkaa yhtiön perustajien alkuperäistä missiota: tuoda suomalaisille jotain parempaa elämän eri hetkiin.

Yhteystiedot ja yhteistyömahdollisuudet

Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista, ja jatkamme kasvua ja menestystä elintarvikkeiden ja juomien tukkukaupassa. Meille on tärkeää palvella asiakkaita ja yhteistyökumppaneita parhaalla mahdollisella tavalla. Jos haluat lisää tietoa meistä tai yhteistyömahdollisuuksista, ota rohkeasti yhteyttä. Voit soittaa vaihdeeseemme numerossa +358 20 741 3800 arkisin klo 8-16.

Olemme innoissamme voidessamme tarjota suomalaisille kuluttajille laadukkaita ja herkullisia tuotteita. Tutustu brändiportfoliossamme oleviin suomalaisiin suosikkituotteisiin ja anna meille mahdollisuus luoda aidosti suomalaisia makuelämyksiä! Lejos Suomi on täällä palvellakseen sinua.

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.