Lejos Oy - suomalainen perheyritys

Perinteitä kunnioittava perheyritys ja yksi maan parhaista työpaikoista

Meillä on yli vuosisadan mittainen historia suomalaisessa elintarvikkeiden tukkukaupassa. Perustettu intohimosta tarjota jotain parempaa elämän eri hetkiin, olemme kasvaneet ja kehittyneet, mutta säilyttäneet perustajiemme alkuperäisen vision. Yrityksemme on aina ollut perheen hallussa, ja tämä näkyy kaikessa toiminnassamme – henkilökohtaisessa palvelussa, pitkäjänteisessä kehityksessä ja sitoutumisessa suomalaisiin arvoihin. Kasvumme myötä olemme laajentaneet toimintaamme, mutta perheyrityksen sydän sykkii edelleen samassa tahdissa. Meille on tärkeää, että jokainen tuote valikoimassamme vastaa suomalaisten kuluttajien toiveita ja tarpeita. Emme vain tuo maahan kansainvälisiä brändejä, vaan kehitämme myös omia tuotemerkkejämme, jotka on suunniteltu erityisesti suomalaiseen makuun. Lejoksella olemme ylpeitä siitä, että olemme tunnustettu yhtenä Suomen parhaista työpaikoista! Tämä ei ole sattumaa, vaan tulosta pitkäaikaisesta sitoutumisesta työntekijöidemme hyvinvointiin ja kehitykseen. Uskomme, että onnelliset työntekijät ovat avain menestykseemme, ja siksi panostamme heidän ammatilliseen kasvuunsa ja työympäristönsä laatuun. Haluamme olla enemmän kuin vain työnantaja: Haluamme olla yhteisö, jossa jokainen voi tuntea olevansa osa jotain suurempaa ja merkityksellistä. Tämä näkyy kaikessa toiminnassamme, aina tuotekehityksestä asiakaspalveluun. Olemme ylpeitä juuristamme ja innokkaita jatkamaan matkaa kohti tulevaisuutta, jossa suomalaiset voivat nauttia laadukkaista tuotteista ja palveluista.

Monipuolinen ja laadukas tuotevalikoima

Lejoksen tuotevalikoima on huolella kuratoitu kokoelma, joka sisältää niin kansainvälisesti tunnettuja brändejä kuin kotimaisia suosikkeja. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme laajan valikoiman erilaisia juomia ja elintarvikkeita, jotka täyttävät markkinoiden kysynnän ja kuluttajien odotukset. Innovaatio ja kehitys ovat toimintamme kulmakiviä – esimerkiksi Lagom ja Hungry Chef ovat omia tuotemerkkejämme, jotka on luotu vastaamaan suomalaisten kuluttajien kasvaviin vaatimuksiin. Tuomme jatkuvasti markkinoille uusia tuotteita, jotka rikastuttavat suomalaisten ruokapöytiä ja tarjoavat uudenlaisia makuelämyksiä. Kauttamme löydät niin klassikot kuin uutuudetkin – kaikki saman katon alta. Tutustu tuotteisiimme lisää osoitteessa: https://lejos.fi/tuotteet/
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.