Kuluttajien suosikki: Tutustu suomalaisten suunnittelemaan tuotemerkkiin

Lejos - suomalainen perheyritys täynnä suomalaisten suosikkituotteita

Lejos on suomalainen perheyritys, joka on jo yli 100 vuoden ajan tarjonnut suomalaisille kuluttajille maapallon parhaita brändejä. Yhtiömme toimii elintarvikkeiden ja juomien tukkukaupassa, tuoden raikkaita juomia ja herkullista syötävää kaikkien suomalaisten ulottuville. Olemme ylpeitä siitä, että olemme luoneet markkinoille suomalaisten suosikkeja, joita ihmiset rakastavat ja joihin he luottavat. Brändiportfoliomme on täynnä kotimaisia suosikkeja. Meiltä löydät tutut ja rakastetut merkit kuten NOCCO, Vitamin Well, Sun-Maid, Sunsweet, Van Houten, Kitchen Joy ja Dole. Nämä brändit ovat saavuttaneet vankan suosion suomalaisten keskuudessa laadukkaiden tuotteidensa ja luotettavuutensa ansiosta. Tuomme nämä brändit maahan ja markkinoimme niitä ylpeydellä, koska tiedämme, että ne vastaavat suomalaisten kuluttajien tarpeisiin. Mutta emme tyydy pelkästään tuomaan maahan muiden valmistamia tuotteita - panostamme myös omien, suomalaisille kuluttajille suunnattujen tuotemerkkiemme kehittelyyn ja markkinointiin. Lagom ja Hungry Chef ovat esimerkkejä omista tuotemerkeistämme. Nämä tuotemerkit on suunniteltu suomalaisille kuluttajille huomioiden heidän tarpeensa ja mieltymyksensä. Tiedämme, että suomalaiset haluavat nauttia maukkaista ja ravitsevista tuotteista, ja Lagom ja Hungry Chef vastaavat tähän tarpeeseen. Näillä brändeillä haluamme tarjota suomalaisille juuri sitä, mitä he seuraavaksi kaipaavat.

Vahvasti kasvava yritys

Lejos on nykyään vahvasti kasvava elintarvikkeiden myynti-, markkinointi- ja maahantuontiyritys. Vuosien saatossa olemme rakentaneet vankan aseman markkinoilla ja saavuttaneet suuren suosion suomalaisten keskuudessa. Olemme luottamus- ja laatuyritys, ja kuluttajat tietävät voivansa luottaa meihin tarjotessamme heille parhaita tuotteita. Toimintaamme ohjaa edelleen yhtiön perustajien alkuperäinen missio: tuomme suomalaisille sitä jotain parempaa elämän eri hetkiin. Tarjoamme kuluttajille laadukkaita ja terveellisiä vaihtoehtoja, joiden avulla he voivat nauttia elämästä ja pitää huolta omasta hyvinvoinnistaan. Menestyksemme taustalla on myös vahva tiimi ja sitoutunut henkilökunta. Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista ja pyrimme jatkuvasti tarjoamaan työntekijöillemme parhaat mahdolliset työolosuhteet ja mahdollisuudet kehittyä. Tiedämme, että tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö on avain menestykseen. Vahva tiimityöskentely ja yhdessä tekeminen ovat vakiintuneita käytäntöjä Lejoksella. Tarjoamme laajan valikoiman suomalaisten suosikkituotteita ja olemme aina valmiina palvelemaan sinua!
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.