Kuinka makeannälkä hoidetaan Lejoksen herkkuvalikoimalla?

Herkkuja jokaiseen makuun

Lejoksen herkkuvalikoima tarjoaa herkkuja kaikenlaiseen makeannälkään! Suomalainen perheyritys Lejos on jo yli sadan vuoden ajan tuonut maapallon parhaita brändejä kaikkien suomalaisten ulottuville. Yhtiömme toimii elintarvikkeiden ja juomien tukkukaupassa ja yhtenä keskeisenä tavoitteenamme on tarjota suomalaisille juuri sitä, mitä he seuraavaksi kaipaavat. Tutustu herkkuvalikoimaamme ja löydä uudet suosikkituotteet! Nykyään Lejos on vahvasti kasvava elintarvikkeiden myynti-, markkinointi- ja maahantuontiyritys. Tuomme maahan Suomessa tunnetuksi tekemiämme brändejä, mutta panostamme yhä enemmän myös omien, suomalaisille kuluttajille suunnattujen tuotemerkkiemme kehittelyyn ja markkinointiin. Meillä tärkeään on saada suomalaisille juuri sitä, mitä suomalaiset voisivat seuraavaksi kaivata.

Loihdi herkkuja kotikeittiössäsi

Jos nautit leipomisesta ja makeiden herkkujen valmistamisesta itse, meiltä saat laadukkaat raaka-aineet ja inspiraation herkullisiin leivonnaisiin. Olipa mielessäsi amerikkalaiset suklaakeksit, perinteiset korvapuustit tai upeat kakut, meiltä löydät tarvitsemasi tuotteet. Tutustu Kitchen Joy -tuotesarjaan, joka tarjoaa laajan valikoiman leivontatarvikkeita ja ääriviivoja, joiden avulla on helppo luoda herkullisia leivonnaisia. Kaikki Kitchen Joy -tuotteet on suunniteltu laadukkaista raaka-aineista käyttäen suomalaisia reseptejä ja perinteitä. Brändiportfoliomme sisältää ulkomaisia tunnettuja herkkuja, kuten Sun-Maid, Van Houten ja Sunsweet, mutta olemme myös lanseeranneet oman herkullisen tuotesarjan, johon kuuluvat Lagom ja Hungry Chef -tuotteet. Lagom-tuotelinja on suunniteltu vastaamaan suomalaisten kuluttajien tarpeita ja mieltymyksiä. Lagom-tuotteet edustavat tasapainoista ja terveellistä elämäntapaa, tarjoten samalla herkullisia makuelämyksiä. Hungry Chef -tuotteet puolestaan on kehitetty suomalaiseen korkealaatuiseen ammatti- ja kotikeittiöön sopiviksi. Ne täyttävät alan tiukimmat vaatimukset, mutta tarjoavat samalla helppoutta ja makua niin ammattikokkien kuin ruoanlaitosta kiinnostuneiden kotikokkien arkeen.

Herkulliset välipalat

Tarjoamme suomalaisille kuluttajille laajan valikoiman erilaisia välipalatuotteita, kuten proteiinipatukoita, kuivattuja hedelmiä, keksejä ja muita makeita vaihtoehtoja. Tutustu valikoimaamme ja löydä uudet herkkusuosikit, joilla ilahduttaa itseäsi ja läheisiäsi. Meillä on laaja brändi- ja tuoteportfolio, ja sitä on aina ohjannut ajatus siitä, että tässä tuotteessa ja tuotemerkissä on jotain, mistä suomalaiset hyötyisivät elämässään. Nettisivuiltamme löydät brändiportfoliomme eli parhaat tuotteet janoon, treenin avuksi, välipalaksi, herkuksi, helppoon tai vaativaankin kokkaamiseen. Esimerkiksi Barebells-proteiinivälipalat sopivat jokaiselle, joka haluaa elämäänsä pieniä arjen nautintoja. Lisätyn proteiinin vuoksi Barebells-välipalat sopivat perustallaajien lisäksi täydellisesti myös urheilijoille. Valikoimastamme löytyy myös suositut Nocco- sekä Vitamin Well -juomat janon sammuttajaksi tai työpäivän piristykseksi. Tutustu ja nauti!
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.