The Gutsy Captain kombucha-tölkit: Kippis kesälle!

 

Kesän virkistävät juomahetket

Kesä on täydellinen aika nauttia raikkaista juomista, jotka viilentävät ja virkistävät lämpimän päivän keskellä. Meidän valikoimastamme löytyy juuri oikeat juomat kesän juhliin, grilli-iltoihin tai rentoihin hetkiin auringon alla. Kombucha on viime vuosina noussut suosioon monipuolisen makumaailmansa ja raikkautensa ansiosta, ja me olemme tuoneet markkinoille ainutlaatuisen The Gutsy Captain -kombuchan, joka sopii täydellisesti suomalaiseen makuun. Kesäjuomamme ovat helppoja ottaa mukaan minne tahansa, sillä ne tulevat nyt myös kätevissä tölkeissä. Olipa kyseessä sitten piknik puistossa, veneilyreissu tai mökkiviikonloppu, kombucha on valmis seuraamaan mukanasi. Tölkkien muotoilu on suunniteltu niin, että ne ovat helppo pakata mukaan ja ne pysyvät viileinä coolerissa pitkään.

Makuelämyksiä jokaiseen makuun

Kun aurinko paistaa ja luonto kutsuu ulkoilemaan, mikään ei voita virkistävän juoman nauttimista hyvässä seurassa. The Gutsy Captain -kombuchavalikoima tarjoaa makuelämyksiä, jotka sopivat jokaiseen makuun. Olipa suosikkisi sitten marjaisan raikas tai eksoottisen hedelmäinen, löydät varmasti suosikkisi meidän monipuolisesta valikoimastamme. The Gutsy Captain -kombucha valmistetaan huolella valituista raaka-aineista, ja jokainen maku on kehitetty tarkasti makuja rohkeasti yhdistellen. Tölkkien kätevä koko ja muotoilu tekevät niistä myös ihanteellisen valinnan kesän juhliin ja kokoontumisiin.

Elämyksiä kesän kaikkiin hetkiin

Kesä on täynnä elämyksiä, ja me haluamme olla mukana luomassa niitä. The Gutsy Captain -kombucha-tölkit ovat täydellinen lisä kesän parhaisiin hetkiin, olipa kyseessä sitten rento illanvietto ystävien kanssa tai juhlava kattaus kesäjuhlassa. Jokainen tölkki on suunniteltu tuomaan ripaus juhlaa arkeen ja erityisyyttä juhlaan. Olemme ylpeitä siitä, että voimme olla osa suomalaisten kesää tarjoamalla juomia, jotka tuovat yhteen perinteet ja uudet tuulet. The Gutsy Captain -kombuchat ovat juuri sitä – perinteinen juoma modernilla twistillä, valmis täyttämään kesäpäiväsi virkistävillä hetkillä.  
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.