Voita liput aitioon Youtube Allstars -otteluun 9.3.2024

Aiempina vuosina suuren yleisömäärän kerännyt Youtube Allstars -tapahtuma pelataan maaliskuussa Turun Gatorade Centerissä. Ottelu pelataan lauantaina 9.3.2024 klo 15.00.
Nikon ja Santun sekä Roni Backin joukkueet ottavat mittaa toisistaan nyt neljännen kerran.

Osallistu arvontaan ja voit päästä seuraamaan ottelua huippupaikoilta aitiosta käsin!

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä katsomaan Niko ja Santtu vs. Roni Back Youtube Allstars -ottelua aitosta käsin

Aitiopaketti sisältää:

  • Liput tapahtumaan ja aitioon 4 hengelle
  • Meet & Greet Nikon ja Santun kanssa
  • Ruoka- ja juomatarjoilu aitiossa

Osallistu arvontaan näin:

  • Kerro alla olevalla lomakkeella, miksi juuri teidän porukan pitäisi voittaa liput
  • Jätä yhteystietosi ja olet mukana arvonnassa

Kaksi voittajaa arvotaan 29.2. ja kumpikin voittaja voittaa 4 lippua Youtube Allstars -tapahtumaan 9.3.2024 Turun Gatorade Centeriin seuraamaan ottelua aitiosta. HUOM! Alaikäisillä tulee olla täysi-ikäinen huoltaja tapahtumassa mukana. 

Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti sähköpostitse. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista, kuten matkustus- ja yöpymiskuluista.
Instagram tai Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Meet & Greet Nikon ja Santun kanssa

Lippupaketti sisältää myös tapaamisen Nikon ja Santun kanssa ennen ottelun alkua. Osallistujat pääsevät juttelemaan Nikon ja Santun kanssa sekä ottamaan yhteiskuvia.

Ottelu alkaa klo 15:00 ja Meet & Greet Nikon & Santun kanssa klo 13:00, varauduthan siis saapumaan ajoissa paikalle.

Arvonnan säännöt.

YOUTUBE ALLSTARS

Aiempina vuosina suuren yleisömäärän kerännyt Youtube Allstars NikojaSanttu VS Roni Back palaa Gatorade Centeriin lauantaina 9.3.2024 klo 15.00. Joukkueet ottavat mittaa toisistaan nyt neljännen kerran.

Suomen suosituimmat tubettajat Roni Back sekä NikojaSanttu pistävät kiekkoon vauhtia kohtaamisessaan Gatorade Centerissä.

– Meille itsellemme ja monelle seuraajallemme tämä ottelu on vuoden kohokohta ja unelmien täyttymys. Pääsemme pelaamaan isolla areenalla ja yleisö pääsee mukaan urheilun iloon livenä, intoilee NikojaSanttu-tiimin Niko Meuronen.

Hauskanpito on molemmille joukkueille tärkeintä.

– Kannustus yleisöltä on upeaa, ja katsojat ovat yhtä lailla molempien joukkueiden puolella. Itse peli on lopputulosta tärkeämpää, kertoo tubettaja Roni Back.

Joukkueiden kokoonpanot julkaistaan kevään aikana

– Paljastamme joukkueiden kokoonpanon lähempänä ottelua. Meillähän on sellainen pelistrategia, että treenaamme pari kertaa ennen h-hetkeä ja sitten vasta pelin ensimmäisen erän aikana selviää, kuka osaa mitäkin. Mutta sen lupaan, että sinä päivänä, kun peli on, niin Roni on tikissä, uhoaa Back.

Tapahtumassa koetaan paljon myös pelin ohessa. Väliaikashow’n luvataan tänä vuonna ylittävän odotukset, ja muitakin yllätyselementtejä on luvassa.

– Jengi on mukana sielulla ja sydämellä niin kentällä kuin katsomossa. Yleisöstä lähtevä meteli on huumaavaa ja me haluamme palkita paikalle tulijat pelin ohella kaikella kivalla, hehkuttaa Meuronen.

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.