Voita liput aitioon Youtube Allstars -otteluun 25.2.2023

Viime talvena suuren yleisömäärän kerännyt Youtube Allstars -tapahtuma pelataan helmikuussa Turun Gatorade Centerissä. Ottelu pelataan lauantaina 25.2.2023 klo 15.00.
Nikon ja Santun sekä Roni Backin joukkueet ottavat mittaa toisistaan nyt kolmannen kerran, voitot ovat aiemmista kohtaamisista tasan 1-1.

Osallistu arvontaan ja voit päästä seuraamaan ottelua huippupaikoilta aitiosta käsin!

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä katsomaan Niko ja Santtu vs. Roni Back Youtube Allstars -ottelua aitosta käsin

Aitiopaketti sisältää:

  • Liput tapahtumaan ja aitioon 4 hengelle
  • Ruoka- ja juomatarjoilun aitiossa
  • Meet & Greet Nikon ja Santun kanssa ennen ottelun alkua

Osallistu arvontaan näin:

  • Kerro alla olevalla lomakkeella, miksi juuri teidän porukan pitäisi voittaa liput
  • Jätä yhteystietosi ja olet mukana arvonnassa

Neljä voittajaa arvotaan maanantaina 13.2. ja jokainen voittaja voittaa 4 lippua Youtube Allstars -tapahtumaan 25.2.2023 Turun Gatorade Centeriin seuraamaan ottelua aitiosta. HUOM! Alaikäisillä tulee olla täysi-ikäinen huoltaja tapahtumassa mukana. 

Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti sähköpostitse. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista, kuten matkustus- ja yöpymiskuluista.
Instagram tai Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Meet & Greet Nikon ja Santun kanssa

Lippupaketti sisältää myös tapaamisen Nikon ja Santun kanssa ennen ottelun alkua. Osallistujat pääsevät juttelemaan Nikon ja Santun kanssa sekä ottamaan yhteiskuvia. Osallistujille luvassa myös goodiebagit.

Ottelu alkaa klo 15:00 ja Meet & Greet Nikon & Santun kanssa klo 13:00, varauduthan siis saapumaan ajoissa paikalle.

Arvonnan säännöt.

YOUTUBE ALLSTARS

Viime talvena suuren yleisömäärän kerännyt Youtube Allstars NikojaSanttu VS Roni Back palaa Gatorade Centeriin lauantaina 25. helmikuuta 2023 15.00. Joukkueet ottavat mittaa toisistaan nyt kolmannen kerran.

Nikon ja Santun sekä Roni Backin joukkueet ottavat mittaa toisistaan nyt kolmannen kerran, voitot ovat aiemmista kohtaamisista tasan 1-1. Viime vuoden ottelun videoita on katseltu Youtubesta yli 1,2 miljoonaa kertaa. Yleisöä pelissä oli lähes 8000 ja tulevaan otteluun on myynnissä enemmän paikkoja, joten taas nähtäneen uusi yleisöennätys näiden kahden joukkueen historiassa!

”Tilanne on tasan ja kumpikaan ei varmasti halua hävitä. Tehdään taas historiaa vielä isommin kuin viime vuonna”, Strutsit-joukkueen Roni Back tunnelmoi.

Vastustajajoukkue Kidings Me:n Niko ja Santtu ovat myös innoissaan tulevasta tapahtumasta:

”Viime vuoden lätkämatsi oli meidän tähänastisen tube-uran kohokohta, joten odotukset tulevaa finaalimatsia kohtaan ovat erittäin suuret! Ensi vuoden finaalimatsista tulee viime vuoden matsia näyttävämpi spektaakkeli. Me olemme aloittaneet Kidings Me -joukkueen kanssa treenaaminen jo nyt ja koko joukkue odottaa tulevaa matsia innolla! Kannattaa olla ajoissa lippukaupoilla, sillä tämä matsi myydään varmasti loppuun!”

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.