Kitchen Joy -arvonnan säännöt

Kilpailun säännöt

Järjestäjä:

Lejos Oy, Keilaranta 10 E, 02150 Espoo

Kilpailu-aika:

Kilpailu on käynnissä 1.12.2023-1.5.2024

Osallistumisoikeus:

Kilpailun säännöt koskevat kaikkia kilpailun osanottajia. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Kilpailun järjestäjän tai samaan konserniin kuuluvien yritysten työntekijät ja edustajat sekä heidän perheenjäsenensä tai työnsä puolesta tämän kilpailun kanssa tekemisissä olevat eivät voi osallistua kilpailuun.

Arvontaan osallistuminen:

Arvontaan osallistuminen vaatii, että henkilö jakaa kuvan Leviltä Kitchen Joy gondoleista tai muusta rinnetunnelmasta valintansa mukaan Instagramissa tai TikTokissa ja tägää julkaisuun tai storyyn @kitchenjoysuomi. Halutessasi osallistuessa voi käyttää myös hashtagia #kitchenjoygoeslevi.

Voittajien valinta ja palkinnot:

Arvomme kolme voittajaa, jotka voittavat joko Sweet Protection -laskettelukypärän, Sweet Protection -laskettelulasit tai yhden kuukauden Kitchen Joy thaikuutiot (yhden palkinnon arvo on noin 150 €). Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti yksityisviestillä voitosta joko TikTokissa tai Instagramissa. Jotta voimme tehdä näin, someprofiili ei voi olla yksityinen. Palkintoa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Kilpailuun tulee aina osallistua omalla nimellä ja oikeilla yhteystiedoilla. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumiseen. Järjestäjä vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta kilpailun palkinnosta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä.

Henkilötiedot

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön suostumusta, eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansien osapuolien käyttöön.

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.