Juomien tukkuliike - laaja valikoima virvoitusjuomista energiajuomiin

Laaja valikoima virvoitusjuomista energiajuomiin

Lejos on suomalainen elintarvikkeiden ja juomien tukkukauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman virvoitusjuomia ja energiajuomia. Yli 101 vuoden kokemuksella olemme tuoneet maapallon parhaita brändejä kaikkien suomalaisten ulottuville. Meillä on ylpeästi suomalainen perheyrityksen tausta, ja tärkein tavoitteemme on tarjota suomalaisille juuri sitä, mitä he seuraavaksi kaipaavat.

Tuomme maahan Suomessa jo tunnetuiksi tekemiämme brändejä, kuten NOCCO, Vitamin Well, Sun-Maid, Sunsweet, Van Houten, Kitchen Joy ja Dole. Näiden brändien avulla olemme luoneet vankan brändiportfolion, joka tarjoaa suosikkituotteita suomalaisille kuluttajille. Lisäksi olemme panostaneet oman tuotemerkin kehittelyyn ja markkinointiin, jotta voimme tarjota ainutlaatuisia tuotteita, jotka on suunniteltu juuri suomalaisten tarpeisiin.

Lejos - Suomalaista laatua ja vastuullisuutta

Lejos on vahvasti kasvava myynti-, markkinointi- ja maahantuontiyritys, joka pyrkii tuomaan suomalaisten ulottuville parhaat mahdolliset tuotteet. Haluamme tarjota laadukkaita juomia ja herkullista syötävää, jotka tuovat iloa ja nautintoa eri hetkiin elämässä. Siksi valikoimassamme on myös omia brändejämme, kuten Lagom ja Hungry Chef - tuotteet, jotka on suunniteltu suomalaisten kuluttajien tarpeisiin.

Olemme ylpeitä vastuullisuuden arvoista. Kunnioitamme ympäristöä ja pyrimme vähentämään ympäristövaikutuksiamme kaikessa toiminnassamme. Pyrimme myös tukemaan suomalaista elintarviketuotantoa ja siihen liittyviä arvoja. Haluamme, että jokainen suomalainen voi nauttia puhtaista ja laadukkaista tuotteista, jotka myös kunnioittavat ympäristöä. Tämä on osa yrityksemme perustajien alkuperäistä missiota ja se ohjaa edelleen toimintaamme.

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.