Kilpailun säännöt

Järjestäjä

Lejos Oy, Keilaranta 10 E, 02150 Espoo

Kilpailu-aika

Kilpailu on käynnissä 8.6.2023-15.6.2023

Osallistumisoikeus

Kilpailun säännöt koskevat kaikkia kilpailun osanottajia. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Kilpailun järjestäjän tai samaan konserniin kuuluvien yritysten työntekijät ja edustajat sekä heidän perheenjäsenensä tai työnsä puolesta tämän kilpailun kanssa tekemisissä olevat eivät voi osallistua kilpailuun.

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen vaatii, että henkilö seuraa @hungrycheffi sekä @ooni.fi Instagram-tilejä ja tägää ystävänsä, jonka kanssa voisi paistaa pizzaa kommenttikenttään. Arvonta suoritetaan 19.6.2023

Voittajien valinta ja palkinnot

Arvomme yhden Hungry Chef x OONI -tuotepaketin (palkinnon arvo on noin 520€ euroa), joka sisältää

  • Carry Cover for Ooni Karu 12
  • Ooni Infrared Thermometer
  • Ooni Perforated Pizza Peel
  • Ooni Karu 12 Multi-Fuel Pizza O
  • Hungry Chef -tuotteita (Pizzakastikkeita, ’ndujaa ja pizzajauhoja)

Ilmoitamme  voittajalle henkilökohtaisesti Instagram-yksityisviestillä voitosta. Palkintoa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Kilpailuun tulee aina osallistua omalla nimellä ja oikeilla yhteystiedoilla. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista, kuten matkustus- ja yöpymiskuluista. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumiseen. Järjestäjä vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta kilpailun palkinnosta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä.

Henkilötiedot

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön suostumusta, eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansien osapuolien käyttöön.

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.