HOIsta hyvää iltaa!

Lejos tekee yhteistyötä innostavien tahojen kanssa, tässä esittelyssä House Of Inspiration!
kuva House Of Inspiration logosta seinällä

mies ja nainen sohvalla kasvot kameraan päin
Kun astuu sisään House Of Inspirationin tiloihin Helsingin keskustassa, tuntee välittömästi olevansa tervetullut. Minna Tervamäki ja Mika Järvinen istuvat mukavalla sohvalla ja huikkaavat tervehdyksen jälkeen heti kehotuksen ottaa juomaa jääkaapista. Tammikuiseen aamuun sovittu haastattelu alkaakin maistuvasti The GUTsy Captain Companyn kombucha -juomalla. HOI:n kanssa yhteistyön aloittanut Lejos tarjoaa HOIn tilassa juomiksi parempia vaihtoehtoja janoon – samalla mentaliteetilla HOI tarjoaa parempia vaihtoehtoja tiedonjanoon!
kombuchaa ja tuotteita pöydällä

House Of Inspiration on Mikan ja Minnan ajatuksissa jo lähes 15 vuotta hautunut idea. Eräällä reissullaan Pariisissa he ihastuivat paikallisiin filosofikahviloihin, joissa ajatuksenvirta oli luontevaa, soljuvaa ja keskustelut sinkoilevat. Ajatus jäi jonnekin takaraivoon muhimaan. Ennen House Of Inspirationin syntyä Luigiksikin kutsuttu Mika veti myyntivalmennuksia Kuudes Aisti -yrityksensä nimissä ja samalla levittää osaltaan keskieurooppalaista avointa ihmisten kohtaamista ja elämäniloa Suomessa.

Kun maaliskuussa 2019 Mika näki Iso Roobertinkadulla liiketilan vapaana, nappasi hän sen melko nopealla päätöksellä yrityksensä käyttöön – hieman jopa miettimättä, että mitä tähän tilaan olisi tulossa. Mika on kuulemma muutenkin heistä kahdesta nopeampi liikkeissään, Minna tasapainottaa näkökulmia pohtien ja Mikan intoa välillä rauhoittaen. Tästä uudesta liiketilasta voisi tulla Kuudes Aistin toimisto, mutta ihan sitä se ei ollutkaan. Syntyi HOI, eli House of Inspiration, jonka tehtävänä on tuoda näkökulmia, inspiraatiota, energiaa, poikkitieteellisyyttä, hyvää mieltä ihmisten elämään. Kuten Mika muotoilee: ”HOI tarjoaa kaikille mahdollisuuden ajatusten ristipölytykseen.” Minnan ja Mikan yhteisestä, vuosien takaisesta ajatuksesta on tullut hieman vahingossa totta.

Ihmisiä istumassa ja kuuntelemassa puhujaa

HOIn missio on tarjota asiantuntija olohuoneessasi, jotta ymmärtäisit elämää enemmän. Tila on isoista ikkunoista huolimatta intiimi, kotoisa, ihana olohuone, jossa tiistai- ja torstai-iltoisin eri alojen asiantuntijat pääsevät jakamaan ideoitaan, ajatuksiaan ja tutkimuksiaan tiedonjanoisille kuulijoille. Nykyaikana kaikki tieto löytyy netistä, mutta aito keskusteluyhteys syntyy tilanteessa, jossa ollaan läsnä. Minna kertoo yhdestä illasta, jossa hän meni kysymään sohvalla vilkasta keskustelua käyviltä vierailta, että mistä he tuntevat ennestään. Vastaus kuului: ”Ei mistään aiemmin, mutta nyt tunnetaan!” Tämä tunnelma kantaa läpi iltojen.

HOI-illoissa ei ole rajoja! Taide, tiede, viihde, kaikki kiinnostava, joka avartaa ajattelua sopii tänne. Uteliaisuutta elämään, tutkimustietoa, tarinoita ja arkeen asioiden sovellusta tarjoavat illat ovat lämpimiä, aitoja tilaisuuksia joihin Lejoksen tuotteet sopivat paremmin kuin hyvin – onhan Lejoksen missio tuoda sitä jotain parempaa elämän eri hetkiin kaikille suomalaisille!

NOMNOM tuotteita ja kartta pöydällä

Lejoksen oman brändin, parempia välipaloja tarjoavan NOMNOMin viikko koittaa HOIssa maaliskuussa 2020, viikolla 12. Seuraa NOMNOMin kanavia, tulossa kiinnostavia puhujia ja parempia herkkuja.

Mikäli olet kehityshaluinen ihminen, ota kaveri mukaan, varaa lippusi osoitteesta https://www.kuudesaisti.fi/hoi/ ja tulkaa tiistain tai torstain iltaan keskustelemaan, kuuntelemaan, oppimaan. Halaus kuuluu hintaan ????.

HOI tila tyhjänä näkymä Iso Roobertinkadulle päin

psst. HOI sijaitsee osoitteessa Iso Roobertinkatu 30 ja sitä voi vuokrata myös omaan käyttöön venuu.fi -palvelun kautta!

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.