Lejos Oy - Elintarvikkeiden ja juomien maahantuonti

Meistä

Tervetuloa Lejoksen blogiin! Tässä postauksessa tarkastelemme elintarvikkeiden ja juomien tukkumyyntiä sekä omaa tuoteportfoliotamme. Lejos Oy, kotimainen perheyritys, on ylpeästi tuonut laadukkaita tuotteita parhailta kansainvälisiltä brändeiltä suomalaisten ulottuville jo yli 100 vuoden ajan. Olemme erikoistuneet muun muassa refreshing-juomiin sekä herkullisiin välipaloihin, jotta voimme tarjota suomalaisille juuri sitä jotain parempaa eri elämän hetkiin. Klikkaa nettisivuillemme tästä.

Elintarvikkeiden ja juomien tukkukauppa Suomessa

Elintarvikkeiden ja juomien tukkumyynti on tärkeä osa suomalaista ruokataloutta. Tukkukauppa mahdollistaa tuotteiden laajan jakelun ja tarjoaa monipuolisen valikoiman eri tuoteryhmistä kuluttajille ja yrityksille. Lejos on yksi alan johtavista tukkumyyjistä Suomessa, ja meillä on vankka kokemus sekä kotimaisten että kansainvälisten tuotteiden jakelusta ja markkinoinnista. Menestyminen elintarvikkeiden ja juomien tukkumyynnissä vaatii kykyä ennakoida kuluttajien tarpeita ja trendejä. Lejos on aina ottanut tämän haasteen vastaan kehittämällä myös omia suomalaisille kuluttajille suunnattuja tuotemerkkejä - tällä tavoin voimme tarjota suomalaisille juuri sitä, mitä he kaipaavat seuraavaksi. Brändiportfoliomme on täynnä suomalaisten suosikkituotteita, kuten NOCCO, Vitamin Well, Barebells, Sun-Maid, Sunsweet, Van Houten, Kitchen Joy ja Dole.

Laadukkaat omat brändit ja arvostettu henkilökunta

Lejos ei ole ainoastaan maahantuontiyritys, vaan panostamme merkittävästi myös omien laadukkaiden tuotemerkkiemme kehitykseen ja markkinointiin. Lagom- ja Hungry Chef -tuotteemme on suunniteltu vastaamaan suomalaisten kuluttajien tarpeita. Meillä ei ole kiire tehdä tuotantolinjat edellä, vaan haluamme tarjota suomalaisille juuri sitä, mitä he tuntevat arjessa kaipaavansa. Tämä filosofia on tehnyt Lejoksesta yhden Suomen parhaimmista työpaikoista (2021), ja se tulee jatkossakin ohjaamaan toimintaamme. Haluatko kuulla lisää palveluistamme tai meistä työnantajana? Ota rohkeasti yhteyttä! Vaihteemme palvelee numerossa +358 20 741 3800 ja rekrysivustomme löytyy tästä.
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.