Dolen hedelmäkupit ovat helppo välipala missä vain, milloin vain

Välipala, suupala, makupala, hedelmäpala? Dolen uudet hedelmäkupit on kaikkea sitä. Nautittuna missä vain, milloin vain! 

Olet kenties jo huomannut välipalauutuutemme, jotka saapuivat kauppoihin loppukesästä. Uudet herkullisen hedelmäiset ja raikkaat kuppimme löytyvät nyt klassikoksi muodostuneiden Dole-säilykkeiden vierestä säilykehyllyltä. Niitä on saatavilla kolmessa eri maussa: persikka, mango ja ananas. Tulee jo melkein vesi kielelle, eikö vain? 

Dolelle tyypilliseen tapaan kupit on täytetty vain laadukkaimmilla hedelmäpaloilla, eivätkä ne sisällä lainkaan lisättyä sokeria. Näppärän kokonsa ansiosta hedelmäkupit kulkevat helposti mukanasi missä vain, otitpa kupin sitten evääksi töihin, treeneihin tai vaikkapa kouluun välipalaksi. Hedelmäkupit eivät myöskään vaadi säilytystä jääkaapissa, joten ne säilyvät laukussasi pitkänkin päivän ja ovat valmiita nautittavaksi juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii.  

Hedelmäkupeista voi nauttia sellaisenaan tai niillä voi piristää omia suosikkivälipalakokonaisuuksia aina chiapuddingeista smoothie bowleihin. Yksi kuluttajapakkaus sisältää 4 kuppia raikasta hedelmää. Valitse hedelmäkuppi lempihedelmäsi mukaan tai vuorottele raikkaiden makujen kesken: 

Dolen Persikka-hedelmäkupit tarjoavat maukkaan ja kätevän välipalan kaikille persikan ystäville. Jokainen kuppi on täynnä herkullisia, kypsennettyjä persikoita, jotka ovat juuri sopivan kokoisia ja täydellisiä naposteltavaksi. 

Dole Tropical Gold Ananas -kupit sisältävät luonnollisesti makeaa ananasta, joka on viljelty aurinkoisilla trooppisilla mailla ja poimittu juuri sopivan kypsinä kuppiin. Ananaskuppi tarjoaa raikkaan tuulahduksen ainutlaatuista Tropical Gold -ananaslajiketta kiireisen arjen keskelle.

Nauti tuoreesta mangosta Dolen Mango-hedelmäkupeilla. Makoisissa mangokupeissa on tuoretta, kypsää mangoa paloiteltuna ja valmiina syötäväksi. Mukana vain luonnollinen makeus ja ravintoaineet, joita mango tarjoaa.  

Dolen hedelmäkupeilla voit tehdä välipalahetkestäsi astetta aurinkoisemman, vaikka päivät pimenevätkin. Nappaa Dole-hedelmäkuppi mukaasi ja nauti juuri silloin kun haluat! 

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.