Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Lejos Oy, Keilaranta 10 E, 02150 Espoo.

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 3.1.2024 ja päättyy 8.1.2024.

3. Osallistumisoikeus

Arvonnan säännöt koskevat kaikkia kampanjan osanottajia. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt ja yhdistykset, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Arvonnan järjestäjän tai samaan konserniin kuuluvien yritysten työntekijät ja edustajat sekä heidän perheenjäsenensä tai työnsä puolesta tämän kilpailun kanssa tekemisissä olevat eivät voi osallistua arvontaan. Osallistumalla arvontaan hyväksyt nämä säännöt.

4. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voi osallistua seuraamalla Dole Suomea (@dolesuomi) Instagramissa, tykkäämällä arvontakuvasta ja kommentoimalla arvontakuvan alle.

5. Voittajien valinta ja palkinnot

Kampanjan loputtua arvotaan kolme tuotepakettia, joiden sisältö voi vaihdella jonkin verran, mutta ainakin Dolen tuotteita löytyy paketista. Yhden paketin arvo on n. 30 €. Voittajiin otetaan yhteyttä Instagramissa yksityisviestillä. Palkintoa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Kilpailuun tulee aina osallistua omalla nimellä ja oikeilla yhteystiedoilla. Järjestäjä ei kustanna matkakuluja. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen. Järjestäjä vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta kilpailun palkinnosta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä.

Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä kolmen arkipäivän kuluessa arvonnan suorittamisesta, arvotaan uusi voittaja.

6. Henkilötiedot

Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön suostumusta, eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansien osapuolien käyttöön.

Instagram ei ole mukana arvonnassa.

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.