Keskitaso
1 annosta

Parmankinkku-burrata-grillipizza

Parmankinkku-burrata-grillipizza on kesän gourmet-herkku, jossa yhdistyvät rapeaksi grillattu pohja, samettinen burrata-juusto ja suolaisen täyteläinen parmankinkku. Viimeistele pizza trendikkäällä hot honeyllä sekä tuoreella basilikalla.

Valmistusaineet

    Täytteet:
  • 2 rkl Hungy Chef pizzakastiketta
  • 4 puolikasta siivua parmankinkkua
  • 1/2 - 1 burrata per pizza
  • keltaisia kirsikkatomaatteja
  • punasipulia
  • pizzajuustoraastetta
  • 1-2 tl chilihunajaa (hot honey)
  • tuoretta basilikaa
    Hot honey:
  • 0,5 dl juoksevaa hunajaa
  • 1 tl kuivattuja chilihiutaleita

Valmistusohje

Pizzapohja:
Käytä pohjana Cheffin grillipizzapohjaa.

Hot Honey:

  1. Kaada hunaja pieneen kulhoon ja sekoita joukkoon chiliflakesit.

Pizzan paisto ja täytteet:

  1. Muotoile pizzapohja pyöreäksi lätyksi ja voitele pinta oliiviöljyllä.
  2. Nosta pohja oliiviöljypuoli alaspäin grilliin. Tarkkaile grillin lämpöä,  ja kurki pohjaa grillauksen lomassa ettei pizzapohja pala. Ennemmin vähän miedommin ja pidempään kuin liian kuumalla.
  3. Kun pohja vaikuttaa lähes kypsältä, käännä pohja grillissä ja lisää täytteet. Levitä ensin tomaattikastike, sitten juustoraaste, punasipuli ja kirsikkatomaatit. Paista kunnes juusto on sulanut.
  4. Nosta pizza grillistä leveän lastan avulla tarjoiluastialle tai lautaselle ja lisää vielä parmankinkku sekä asettele burrata pizzan keskelle. Voit myös puolittaa burratan ja nostaa puolikkaan pizzalle. Lisää hot honey sekä tuore basilika ja nauti!
Jaa resepti
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.