Lemonade, joka erottuu joukosta

Pohjoismaiden palkituin lemonade, nyt Suomessa!

Herkulliset, virkistävät ja Pohjoismaissa palkitut – Swedish Tonicin Sparkling Lemonadet  ovat hurmanneet Pohjoismaiden juomakulttuurin. Nyt saatavilla Suomessa, lemonadet tarjoavat makuelämyksen, jota et halua missata!

🍋 Toimii loistavasti lounaalla ja illan hämärtyessä
🍋 Sopii niin mocktaileihin kuin cocktaileihin
🍋 Tölkillä täydellinen koko (250 ml) take-away annoksien kaveriksi

Virvoitusjuoma aikuiseen makuun

Alkoholittomien vaihtoehtojen kysyntä kasvaa, ja mocktailit ovat tulleet jäädäkseen. Swedish Tonic tarjoaa virvoitusjuoman, joka sopii täydellisesti aikuisille herkuteltavaksi. Sen raikkaat maut, vähäkalorisuus ja sokerittomuus houkuttelevat maistamaan. Nauti Swedish Tonicista sellaisenaan tai luo loputtomia herkullisia mocktail- ja cocktailreseptejä – tämä juoma tarjoaa monipuolisia makuelämyksiä jokaiseen tilanteeseen.

🍋 Myyntierä sisältää 24 tölkkiä
🍋 Kolme makuvaihtoehtoa: Crisp Lemon, Jalapeno Lime & Raspberry Lime
🍋 Vain 13-15cal / tölkki, ei lisättyä sokeria - maut aidoista hedelmistä ja marjoista

Lemonade kesä on täällä – tartu tilaisuuteen nyt

Voit tilata helposti tuotteitamme suoraan rekisteröitymällä täällä: www.lejos.fi/tilausportaali

Kun olemme vastaanottaneet ilmoituksen rekisteröitymisestäsi, avaamme teille asiakastilin noin vuorokauden sisällä, jolloin pääsette tekemään ensimmäisen tilauksenne.

Asiakastilin avauksesta tulee teille erikseen ilmoitus, kun olemme hyväksyneet asiakastilin käytön. Tilausportaalistamme saatte kattavasti kaikki toimitusehtomme sekä lisätiedot toiminnastamme.

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä myyntitiimimme, niin katsotaan teille parhaat ratkaisut yhdessä läpi.

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.