Super Safkaa

Kotikebabilla syntyy superillallinen viikonloppufiiliksellä helpommin kuin ikinä. Koko Suomen kotikebab maistuu niin isoille kuin pienille.

Katso tuotteet

Kotikebabilla syntyy superillallinen viikonloppufiiliksellä helpommin kuin ikinä. Liha-, kana- ja vegekebabit, kastikkeet sekä erilaiset lisukkeet maistuvat niin isoille kuin pienillekin. Nopeaa, helppoa ja yksinkertaisesti superia ruokaa!

KOKO SUOMEN KOTIKEBAB

Sääntöjä ei ole. Jos se on hyvää, se on hyvää!

Kata pöytä! Laita esille useita kastikkeita, runsaasti hyviä lisukkeita, erilaisia ​​kebabeja ja tarjoa superhyvää kotitekoista kebabia, joka sopii niin nuorille kuin vanhoillekin. Valitse,sekoita ja kokeile uusia makuja.

Seuraa Super Safkaa somessa

SUPERYKSINKERTAISIA RESEPTEJÄ HERKULLISEEN KOTIKEBAB-ILTAAN!

Jokainen voi tehdä omanlaisensa kotikebabin.

1. Valitse haluamasi proteiini. Tai vaikka useampi.
2. Lisää vihanneksia, kasviksia ja kastikkeita; Maissi, salaatti, kurkku, tomaatti, juusto, pepperoni, tulinen kastike, mieto kastike, valkosipulikastike tai jotain aivan muuta. Sillä ei ole väliä, valitse mitä haluat.
3. Muista! Sääntöjä ei ole. Pitaleipää, ranskalaisia, kebabrullaleipää tai tee vaikka pizzaa. Monipuolisen illallisen valmistaminen isolle seurueelle ei voisi olla helpompaa.

Kurkkaa vinkkejä resepteihin!

Super Safkaa -tuotteet

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.