NOBE aloe vera

Nobe Aloe Vera on hyvinvoinnistaan kiinnostuneiden oma juoma: se maistuu ja tekee hyvää. Lisäaineeton, hiilihapoton ja aloe veran palasia sisältävä juoma.

Katso tuotteet

Nobe Aloe Vera on täydellinen juoma heille, jotka ovat askeleen edellä muita

Juoma on hiilihapoton, säilöntäaineeton ja sisältää vain luonnollisia maku- ja väriaineita. Aloe Veran hyvää tekevät vaikutukset tiedettiin jo muinaisajan egyptissä. Ja koska meissä kaikissa asuu pieni Kleopatra tai Tutankhamon, arvostamme mekin itseämme ja huolehdimme hyvinvoinnistamme. Nappaa juoma mukaasi ja elä!

Nobe Mansikka aloe vera juomaYHDESSÄ ERÄSSÄ NOBE ALOE VERA MANSIKKA (500 ML) TUOTTEITA VÄÄRÄ ETIKETTI!

NOBE Aloe Vera Mansikka -juoman (500 ml) erään, jossa parasta ennen -päivämäärä on 24/07/22, on päätynyt väärä etiketti. Virheellisestä tarroituksesta johtuen tuotteessa on NOBE originalin EAN-koodi ja ainesosaluettelo. Näin ollen myöskään pakkausmerkinnät eivät vastaa tuotesisältöä. NOBE Aloe Vera Mansikan oikean tuotesisällön löydät tästä linkistä

NOBE Aloe Vera tuotekuva

Hiilihapoton hyvinvointijuoma

NOBE aloe vera on hiilihapoton, säilöntäaineeton ja sisältää vain luonnollisia maku- ja väriaineita. Tarjolla on eri makuvaihtoehtoja, joista kaikki sisältävät aloe verakasvin palasia. NOBE sopii joka tilanteeseen, janoon, jäähdyttelyyn tai vaikka ihan puhtaasti nautiskeluun. Parhaimmillaan juoma on kylmänä ja ravistettuna.

Seuraa Facebookissa ›

Seuraa Instagramissa ›

NOBE aloe vera -tuotteet