Super Safkaa arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

Lejos Oy, Keilaranta 10 E, 02150 Espoo

2. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 19.2.2024 ja päättyy 25.2.2024.

3. Osallistumisoikeus

Kilpailun säännöt koskevat kaikkia kampanjan osanottajia. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt ja yhdistykset, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Kilpailun järjestäjän tai samaan konserniin kuuluvien yritysten työntekijät ja edustajat sekä heidän perheenjäsenensä tai työnsä puolesta tämän kilpailun kanssa tekemisissä olevat eivät voi osallistua kilpailuun. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä säännöt.

4. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voi osallistua Super Safkaa (@supersafkaa) Instagramissa tykkäämällä arvontakuvasta, seuraamalla @supersafkaa Instagram-sivua ja tägäämällä arvontakuvan alle henkilön, joka on SUPER.  Mahdollisuus voittoon paranee, mikäli osallistuja jakaa arvontakuvan omaan Instagram-tarinaansa ja tägää siihen @supersafkaa -tilin.

5. Voittajien valinta ja palkinnot

Kampanjan loputtua arvotaan 50 voittajaa, jotka voittavat 15€ lahjakortin K-ruokakauppoihin. Voittajaan otetaan yhteyttä Instagramissa yksityisviestillä. Palkintoa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Kilpailuun tulee aina osallistua omalla nimellä ja oikeilla yhteystiedoilla. Järjestäjä ei kustanna matkakuluja. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen. Järjestäjä vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta kilpailun palkinnosta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä.

Mikäli voittajaan ei saada yhteyttä kolmen arkipäivän kuluessa arvonnan suorittamisesta, arvotaan uusi voittaja.

6. Henkilötiedot

Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön suostumusta, eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansien osapuolien käyttöön.

Instagram tai Facebook ei ole mukana arvonnassa.

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.