Reseptejä vappuun - herkullisia ruokia vapun juhlintaan

Lejos - Suomalainen perheyritys tuomassa herkullista ruokaa vapun juhlintaan

Lejos on suomalainen perheyritys, joka on toiminut elintarvikkeiden ja juomien tukkukaupan alalla jo yli sata vuotta. Olemme ylpeitä siitä, että olemme tuoneet maapallon parhaita brändejä kaikkien suomalaisten ulottuville. Tuomme maahan raikkaita juomia ja herkullista syötävää, jotka tekevät jokaisesta hetkestä astetta paremman. Olemme myös yksi Suomen parhaista työpaikoista ja toteutamme yhä edelleen perustajiemme alkuperäistä missiota. Lejosin brändiportfolio on täynnä suomalaisten suosikkituotteita, kuten NOCCO, Vitamin Well, Sun-Maid, Sunsweet, Van Houten, Kitchen Joy ja Dole. Tuomme myös markkinoille aivan uudenlaisia tuotteita omien brändiemme alla, kuten Lagom ja Hungry Chef. Haluamme tarjota suomalaisille juuri sitä, mitä he kaipaavat, ja siksi panostamme yhä enemmän omien tuotemerkkiemme kehittelyyn ja markkinointiin. Meille tärkeintä on tuoda suomalaisille kuluttajille jotain ainutlaatuista ja makuelämyksiä täynnä olevaa.

Ruoanlaitto-ohjeet Vappu - herkullisia ruokia vapun juhlintaan

Vappu on vapunpäivän juhla, jota suomalaiset viettävät iloisesti yhdessä. Se on täynnä iloa, naurua ja herkullisia ruokia. Lejos haluaa auttaa sinua luomaan täydellisen vapun juhlapöydän. Tässä pari herkullista ruoanlaitto-ohjetta, jotka sopivat täydellisesti vapun juhlintaan. 1. Vappusima – Vappu ei ole täydellinen ilman perinteistä vappusimaa. Valmista raikas simajuoma seuraavasti: sekoita 8 litraan vettä, sitruunaa, sokeria, hiivaa ja rusinoita. Anna siman käydä huoneenlämmössä noin vuorokauden ajan ja nauti raikkaasta simasta vapun kunniaksi. 2. Savulohitäytteiset blinit – Vappuinen brunssi ei olisi täydellinen ilman blinejä. Kokeile tänä vuonna savulohitäytteisiä blinejä. Paista blinejä pannulla ja täytä ne savulohella, smetanalla ja tuoreella tillillä. Tarjoile herkulliset blinit lämpiminä ja nauti herkullisesta makuelämyksestä yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Vappu on täydellinen hetki nauttia herkullista ruokaa ja juomaa yhdessä läheisten kanssa. Lejoksen avulla voit luoda täydellisen juhlapöydän, joka tarjoaa suomalaisia suosikkeja ja uudenlaisia makuelämyksiä. Olemme mukana juhlistamassa vapunpäivääsi ja toivomme, että Lejosin tuotteista löydät juuri ne ruoat ja juomat, jotka tekevät vapusta astetta paremman.
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.