Keskitaso
1 annosta

Mansikka-vuohenjuusto-chorizo-gillipizza

Mansikka-vuohenjuusto-chorizogrillipizza yhdistää makean, suolaisen ja tulisen täydellisessä tasapainossa. Raikkaat mansikat, pehmeä vuohenjuusto ja mausteinen chorizo tekevät tästä grillipizzasta tädyellisen ja ihanan kesäisen makuelämyksen.

Valmistusaineet

    Täytteet:
  • 2 rkl Hungy Chef pizzakastiketta
  • 3 tl vihreää pestoa
  • n. 80 g kuivamozzarellaa, esim. Riitan Herkku
  • chorizomakkaraa pieninä kuutioina
  • vuohenjuustolevitettä, esim. Chavroux
  • pizzajuustoraastetta
  • 5 kpl mansikoita puolitettuina
  • tuoretta shisoa (perilla) tai basilikaa

Valmistusohje

Pizzapohja:

Käytä pohjana Cheffin grillipizzan pohjaa.

Chorizon valmistelu:

  1. Valmistele ensin chorizo. Leikkaa makkara pieniksi kuutioiksi ja paista kuivalla pannulla.
  2. Kun makkarat ovat saaneet vähän väriä, valuta ne talouspaperin päällä ylimääräisestä rasvasta.
  3. Laita sivuun odottamaan pizzan täyttöä.

Pizzan paisto ja täytteet:

  1. Muotoile pizzapohja pyöreäksi lätyksi ja voitele pinta oliiviöljyllä.
  2. Nosta pohja oliiviöljypuoli alaspäin grilliin. Tarkkaile grillin lämpöä,  ja kurki pohjaa grillauksen lomassa ettei pizzapohja pala. Ennemmin vähän miedommin ja pidempään kuin liian kuumalla.
  3. Kun pohja vaikuttaa lähes kypsältä, käännä pohja grillissä ja lisää täytteet. Levitä ensin tomaattikastike, sitten juustoraaste ja mozzarella sekä chorizomakkarat. Lisää pohjalle nokareista vuohenjuustoa ja pestoa.
  4. Paista kunnes juusto on sulanut ja täytteet ovat lämminneet. Muista kurkkailla ettei pohja kärähdä.
  5. Nosta pizza grillistä leveän lastan avulla tarjoiluastialle tai lautaselle ja lisää pizzan päälle vielä tuoreet mansikat sekä shiso tai basilika. Ah mitä herkkua!

 

Jaa resepti
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.