Hakutulokset:

15 min Helppo

Vihersalaatti

Vihersalaatti sopii lisukkeeksi tai sellaisenaan brunssille. Tähän vihersalaattiin makeutta ja tekstuuria tuovat Sun-Maidin rusinat.

15 min Helppo 4 annosta
Helppo

Tonnikala-parsasalaatti

Helppo ja herkullinen tonnikalasalaatti. Täyteläinen tonnikalakastike ja rapea parsa tekevät tästä tonnikalasalaatista ihanan raikkaan.

Helppo
30 min Helppo

Ruokaisa ja raikas salaatti bowl

Raikas ja ruokaisa salaatti bowl sopii täydellisesti lounaaksi tai vaikkapa kevyemmäksi illalliseksi. Tämä vitamiinipommi on helppo ja nopea valmistaa.

30 min Helppo 2 annosta
Helppo

Panzanella tonnikalasta

Panzanella on Toscanan alueella ja muualla Italian keskiosissa suosittu kesäinen salaatti. Salaatissa on leipää, tonnikalaa ja kasviksia!

Helppo 4 annosta
Helppo

Sitruunainen tonnikalasalaatti

Sitruunainen tonnikalasalaatti on kevyt ja raikas lounasruoka, joka sopii hyvin myös pääruoan lisukkeeksi.

Helppo 4 annosta
15 min Helppo

Nopea kana-caesarsalaattiresepti Lagomin tapaan

Klassikon kanssa ei voi mennnä vikaan. Kana-caesarsalaatti nopeasti, helposti ja herkullisesti Lagomin kanafileistä. Kokeile!

15 min Helppo 4 annosta
30 min Keskitaso

Ruokaisa salaatti Hungry Chefin tapaan Iberico-possusta

Iberico-possu on takuulla mureaa ja herkullista. Se sopii myös mainiosti ruokaisaan salaattiin. Kokeile myös muulla proteiinilla!

30 min Keskitaso 4 annosta
20 min Helppo

Värikäs Beef Jerky-couscoussalaatti

Jack Link'sin parasta beef jerky -kuivalihaa salaattiin? Kokeile itse ja totea, miten herkullinen lisuke couscous-salaatti voikaan olla.

20 min Helppo 4 annosta
60 min Keskitaso

Grillatut, säilötyt munakoisot

Vaihtelua juustopöytään tai lisukkeeksi saat näillä grillatuilla, säilötyillä munakoisoilla. Sopii myös hieman erikoisemmaksi ruokalahjaksi!

60 min Keskitaso 8 annosta
Helppo

Lehtikaalisalaatti resepti kvinoalla, päärynällä ja fetalla

Kun kaipaat vaihtelua salaatteihin. Tässä reseptissä yhdistyy ennakkoluulottomasti suolaiset, raikkaat, happamat sekä makeat maut.

Helppo
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.