Hakutulokset:

90 min Helppo

Puolukka-kinuskimokkapalat

Mokkapalat, joissa yhdistyvät puolukoiden kirpeys ja kinuskin makeus. Nämä puolukka-kinuskimokkapalat valmistuvat helposti.

90 min Helppo 8 annosta
90 min Haastava

Halloween mokkapalat

Muhkeat ja mehevät Halloween-mokkapalat maistuvat ihanasti suklaalle ja appelsiinille. Koristeina heiluvat haamut ja lentävät lepakot.

90 min Haastava 10 annosta
Helppo

Aikuisten konjakkiset mokkapalat

Lapsuudesta tutut mokkapalat aikuiseen makuun. Yhtä helpot leipoa kuin ennenkin, mutta konjakki tekee niistä kahvin kanssa makuklassikon.

Helppo 16 annosta
Helppo

Vegaaniset kesäkurpitsamokkapalat

Vegaaniset kesäkurpitsamokkapalat sopivat satokauden mukaan juhlapöytiin. Kesäkurpitsa tekee mokkapaloista mehukkaat.

Helppo 12 annosta
Helppo

Aprikoosi-chilimokkapalat

Aprikoosi-chilimokkapalat on helppo ja nopea valmistaa – ja ne säilyvät maistuvan mehukkaina pitkään. Eksoottista twistiä mokkapaloihin!

Helppo 4 annosta
Helppo

Mokkapaladonitsit

Mokkapalat donitseina. Miksipä ei! Mokkapaladonitsit paistetaan donitsipellillä ja kuorrutuksella + koristeilla saa leikitellä!

Helppo
Keskitaso

Keväiset mokkapalat

Aurinkoista lemon curdia, marenkikuorrute ja täyteläisen ihana mokkapalapohja. Täydellinen päivitys mokkapaloihin Hanna Sumarin tapaan!

Keskitaso 12 annosta
Keskitaso

Ananasmokkapalat

Mokkapalat uudella tavalla, keikauskakun tyyliin ananaksilla höystettynä. Kannattaa kokeilla - ananas kuuluu mokkapalaan!

Keskitaso 4 annosta
Keskitaso

Vegaaniset maapähkinävoi-mokkapalat

Mokkapalaohje, joka sopii moneen ruokavalioon. Maapähkinävoi tuo mokkapaloihin ihanaa suolaista vivahdetta ja jäätelö kruunaa tämän herkun.

Keskitaso 9 annosta
Keskitaso

Veriappelsiinimokkapalat

Appelsiinin ja suklaan yhdistelmä on hyväksi todettu kokonaisuus, eikä suotta. Appelsiinilla saat mokkapaloihin raikasta twistiä.

Keskitaso 8 annosta
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.