Puolukka-kinuskimokkapalat
Mokkapalat, joissa yhdistyvät puolukoiden kirpeys ja kinuskin makeus. Nämä puolukka-kinuskimokkapalat valmistuvat helposti.
Mokkapalat, joissa yhdistyvät puolukoiden kirpeys ja kinuskin makeus. Nämä puolukka-kinuskimokkapalat valmistuvat helposti.
Muhkeat ja mehevät Halloween-mokkapalat maistuvat ihanasti suklaalle ja appelsiinille. Koristeina heiluvat haamut ja lentävät lepakot.
Lapsuudesta tutut mokkapalat aikuiseen makuun. Yhtä helpot leipoa kuin ennenkin, mutta konjakki tekee niistä kahvin kanssa makuklassikon.
Vegaaniset kesäkurpitsamokkapalat sopivat satokauden mukaan juhlapöytiin. Kesäkurpitsa tekee mokkapaloista mehukkaat.
Aprikoosi-chilimokkapalat on helppo ja nopea valmistaa – ja ne säilyvät maistuvan mehukkaina pitkään. Eksoottista twistiä mokkapaloihin!
Mokkapalat donitseina. Miksipä ei! Mokkapaladonitsit paistetaan donitsipellillä ja kuorrutuksella + koristeilla saa leikitellä!
Aurinkoista lemon curdia, marenkikuorrute ja täyteläisen ihana mokkapalapohja. Täydellinen päivitys mokkapaloihin Hanna Sumarin tapaan!
Mokkapalat uudella tavalla, keikauskakun tyyliin ananaksilla höystettynä. Kannattaa kokeilla - ananas kuuluu mokkapalaan!
Mokkapalaohje, joka sopii moneen ruokavalioon. Maapähkinävoi tuo mokkapaloihin ihanaa suolaista vivahdetta ja jäätelö kruunaa tämän herkun.
Appelsiinin ja suklaan yhdistelmä on hyväksi todettu kokonaisuus, eikä suotta. Appelsiinilla saat mokkapaloihin raikasta twistiä.