Pizzaohjeet - herkulliset reseptit pizzanystäville

Maistuvat reseptit pizzanystäville

Tervetuloa Lejoksen sivustolle, jossa jaamme herkullisia reseptejä kaikille teille, jotka rakastatte pizzaa! Olemme suomalainen perheyritys, joka on toiminut elintarvikkeiden ja juomien tukkukaupassa jo yli 100 vuoden ajan. Pyrimme tuomaan suomalaisille juuri sitä, mitä suomalaiset voisivat seuraavaksi kaivata. Tällä kertaa haluamme hemmotella pizzan ystäviä herkullisilla pizzaresepteillä, jotka saavat veden kielelle.

Perinteinen Margherita

Yksi klassisimmista pizzaresepteistä, joka ei koskaan petä, on perinteinen Margherita. Tarvitset vain muutamia raaka-aineita, mutta lopputulos on täydellisyyttä hipova. Aloita pizzapohjan valmistamisella ja kaulitse se tasaiseksi. Levitä pohjalle tomaattikastiketta, tuoreita tomaattisiivuja ja mozzarellajuustoa. Viimeistele pizza ripauksella oliiviöljyä ja tuoreella basilikalla. Paista pizza uunissa, kunnes se on kullanruskea ja juusto sulanut ihanasti. Nauti perinteisestä Margheritasta yhdessä lasillisen NOCCO-juoman kanssa - täydellinen makupari!

Täytetyt kinkku-ananaspihvit

Haluatko kokeilla jotain erilaista? Täytetyt kinkku-ananaspihvit ovat täydellinen valinta. Aloita valmistamalla maukas pizzataikina. Leivo taikinasta pieniä pohjia ja täytä ne kinkku-ananas täytteellä. Täyte koostuu mehevistä kinkkusiivuista, ananaspaloista, juustoraasteesta ja mausteista. Taita taikina täytteen ympärille ja sulje hyvin. Paista pihvit uunissa, kunnes ne saavat kauniin kullanruskean värin. Tarjoile herkullisia täytettyjä pihvejä kaverina Kitchen Joyn ihanan raikkaalla limonadilla - täydellinen makuelämys!

Olemme varmoja, että nämä herkulliset pizzareseptit saavat veden kielelle ja ilahduttavat sinua sekä perheesi jäseniä. Kokeile rohkeasti uusia makuja ja lisää omat vivahteesi resepteihin - parhaita makuja syntyy usein yllättävistä yhdistelmistä. Tervetuloa Lejoksen maailmaan, jossa tuomme sinulle parhaat brändit ja uusimmat herkut suoraan kotiisi. Tilaa raikkaita juomia ja syötävää jo tänään osoitteessa www.lejos.fi tai ota yhteyttä myyntitiimiimme puhelimitse numerossa +358 20 741 3800. Autamme mielellämme!

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.