NOCCO - virkistävät juomat arjen piristykseksi

NOCCO - virkistävät juomat arjen piristykseksi

NOCCO on suomalaisen yrityksemme Lejoksen valikoiman yksi kiinnostavimmista ja suosituimmista tuotemerkeistä. NOCCO-juomat ovat maukkaita ja virkistäviä vaihtoehtoja arjen piristykseksi. Ne tarjoavat energiaa ja hyvää oloa ilman tarpeetonta sokeria ja keinotekoisia lisäaineita. NOCCO on tuonut markkinoille uudenlaisen juomakonseptin, joka on saanut suomalaisten kuluttajien suosion. NOCCO-juomista on tullut suosittua erityisesti aktiivisten ihmisten keskuudessa. Se tarjoaa valikoiman erilaisia makuja ja vaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin elämäntilanteisiin ja treenitarpeisiin.

Lejos - suomalainen perheyritys tuomassa parempaa elämän eri hetkiin

Lejos on suomalainen perheyritys, joka on ollut toiminnassa jo yli sata vuotta. Olemme yksi Suomen johtavista elintarvikkeiden ja juomien tukkukaupan yrityksistä. Missiomme on tuoda suomalaisten ulottuville maapallon parhaita brändejä ja tarjota heille jotain parempaa elämän eri hetkiin. Lejos myy, markkinoi ja tuo maahan raikkaita juomia ja herkullista syötävää. Panostamme myös oman brändimme kehittelyyn ja markkinointiin, jotta voimme tarjota suomalaisille kuluttajille juuri sitä, mitä he kaipaavat. Liiketoimintamme kattaa laajan brändiportfolion, johon kuuluvat esimerkiksi NOCCO, Vitamin Well, Sun-Maid, Sunsweet, Van Houten, Kitchen Joy ja Dole. Lisäksi olemme tuoneet markkinoille myös omia brändejämme, kuten Lagom ja Hungry Chef, jotka ovat suunniteltu nimenomaan suomalaisten kuluttajien tarpeisiin. Lejos on vahvasti kasvava yritys, joka jatkuvasti pyrkii tarjoamaan parasta mahdollista palvelua asiakkailleen. Olemme ylpeitä siitä, että olemme myös yksi Suomen parhaista työpaikoista. Toteutamme edelleen perustajiemme alkuperäistä missiota ja teemme työtä saavuttaaksemme tavoitteemme: tuoda suomalaisille jotain parempaa jokaiseen päivään. Jos haluat lisätietoja Lejoksesta ja tuotteistamme, voit ottaa meihin yhteyttä numerossa +358 20 741 3800 (arkisin klo 8-16). Olemme valmiita palvelemaan sinua ja tarjoamaan sinulle parhaita elintarvikkeita ja juomia.
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.