Lejos: Sun-Maid rusinat herkutteluun

 

Rusinoiden monipuolisuus napostelussa

Tiedätkö sen tunteen, kun kaipaat jotakin pientä ja maukasta herkuteltavaa? Me tarjoamme laajan valikoiman erilaisia naposteltavia, jotka sopivat moneen makuun ja tilanteeseen. Yksi ikisuosikki ovat rusinat, jotka ovat mainio valinta niin leivontaan, ruoanlaittoon kuin sellaisenaankin nautittaviksi. Rusinat ovat käteviä ja helppoja ottaa mukaan minne tahansa. Ne säilyvät hyvin ja ovat valmiita nautittaviksi heti pussista tai askista. Olipa kyseessä sitten kiireinen aamupäivä toimistolla, rento elokuvailta kotisohvalla tai energiapläjäys ulkoilun lomassa, rusinat on helppo napata mukaan ja jakaa ystävien kesken.

Leivonta ja ruoanlaitto rusinoiden kera

Leivonnassa rusinat tuovat makeutta ja mehevyyttä monenlaisiin leivonnaisiin. Ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi pullataikinaan, muffineihin tai vaikkapa kahvikakkuun. Ruoanlaitossa rusinat antavat mielenkiintoisen säväyksen niin makeisiin kuin suolaisiinkin ruokiin. Kokeile rohkeasti lisätä rusinoita salaattiin, pataruokiin tai vaikkapa couscousin joukkoon. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, ja siksi valikoimamme rusinat ovat laadukkaita ja tarkoin valittuja. Ne ovat mainio ainesosa monenlaisiin resepteihin, ja niiden avulla voit tuoda uutta ilmettä perinteisiin suosikkeihin tai kokeilla rohkeasti uusia makuyhdistelmiä.

Rusinoiden käyttö arjen piristäjänä

Arjen pienet ilot ovat usein niitä kaikkein tärkeimpiä. Rusinat ovat yksi tapa tuoda hieman makeutta ja iloa päivään. Ne ovat mainioita myös lasten välipalana, sillä ne ovat sopivan kokoisia pieniin käsiin ja maistuvat makean ystäville. Aikuisten kesken rusinat toimivat hyvin myös osana juustotarjotinta tai piknik-korin antimia. Panostamme siihen, että jokainen tuote on huolella valittu ja vastaa suomalaisten kuluttajien toiveita. Sun-Maid -rusinat ovat yksi esimerkki tuotteistamme, jotka tuovat iloa ja nautintoa arkeen. Olipa kyseessä sitten herkutteluhetki yksin tai yhdessä, rusinat ovat aina hyvä valinta.  
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.