Kasvava trendi: Kotimaiset elintarvikkeet suomalaisten suosiossa

Lejos - kotimaisten elintarvikkeiden kasvava trendi

Lejos on suomalainen perheyritys, joka on astunut markkinoille elintarvikkeiden ja juomien tukkukaupassa jo yli vuosisadan ajan. Tämän ajanjakson aikana olemme tehneet parhaamme tuodaksemme suomalaisten ulottuville maapallon parhaita brändejä. Tänään olemme yksi Suomen johtavista yrityksistä omalla alallamme, mutta myös yksi Suomen parhaista työpaikoista, koska tehtävämme on aina ollut tuoda jotain parempaa elämän eri hetkiin. Elintarvikkeiden ja juomien tukkukauppamme kasvaa vahvasti, kun tuomme maahan Suomessa tunnetuksi tekemiämme brändejä ja panostamme entistä enemmän myös omien suomalaisten tuotemerkkiemme kehittämiseen ja markkinointiin. Uskomme vahvasti, että suomalaiset ansaitsevat juuri sitä, mitä he seuraavaksi kaipaavat. Meidän brändiportfoliomme sisältää suomalaisten suosikkituotteita, kuten NOCCO, Vitamin Well, Sun-Maid, Sunsweet, Van Houten, Kitchen Joy ja Dole. Mutta lisäksi olemme tuoneet markkinoille myös aivan uudenlaisia ruokatuotteita omien brändiemme, Lagomin ja Hungry Chef -tuotteiden alla. Nämä tuotteet on suunniteltu vastaamaan suomalaisten kuluttajien tarpeisiin - ei tuotantolinjat edellä.

Kotimaiset elintarvikkeet ja suomalaiset kuluttajat

Kotimaisten elintarvikkeiden suosio kasvaa koko ajan Suomessa. Suomalaiset kuluttajat arvostavat paikallisia tuotteita ja haluavat tukea suomalaista ruokakulttuuria. Lejos tunnistaa tämän trendin ja pyrkii vastaamaan siihen omien tuotteidemme kehittämisellä ja markkinoinnilla. Haluamme tarjota suomalaisille laadukkaita ja herkullisia vaihtoehtoja, jotka tukevat suomalaista ruokavalioa ja perinteitä. Kotimaisten tuotteidemme kehittelyssä otamme huomioon suomalaisten kuluttajien tarpeet ja makumieltymykset. Haluamme tarjota heille tuotteita, jotka sopivat heidän arkeensa ja juhlaansa. Olipa kyseessä sitten terveellinen välipala, raikas juoma tai herkullinen ateria, haluamme varmistaa, että tuotteemme ovat aina suomalaisten makuun.
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.