Halo Top Creamery
Arvonnan säännöt

Arvontaan liittyvissä yleisissä tai teknisissä asioissa, olethan yhteydessä Halo Top Suomen asiakaspalvelutiimiin info@halo-top.fi.

 1. Arvontaan voi osallistua kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt ja Suomessa asuva henkilö, lukuun ottamatta Halo Top Creameryn (Halo Top UK Limited, ”Järjestäjä”) työntekijöitä ja heidän lähisukulaisiaan sekä kaikkia muita, jotka ovat ammattimaisesti liittyneet tähän arvontaan.
 2. Arvonta alkaa klo 10:00 torstaina 19. joulukuuta ja päättyy klo 12:00 maanantaina 23. joulukuuta. Näiden päivämäärien ja kellonaikojen ulkopuolella vastaanotettuja osallistumisia ei kirjata mukaan arvontaan.
 3. Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen ostamista.
 4. Arvontaan osallistumiset, jotka eivät täysin täytä näitä ehtoja, hylätään. Puutteeliset osallistumiset ja ohjeiden vastaiset osallistumiset arvontaan hylätään.
 5. Osallistuaksesi arvontaan, sinun tulee kampanja-aikana:
  • Seurata Halo Top Suomi Instagram-tiliä (@halotopfi);
  • Tykätä arvontapostauksesta Halo Top Suomi Instagram-tilillä; ja
  • Tägätä kaksi ystävääsi arvontapostauksen kommenttikenttään Halo Top Suomen Instagram -tilillä
 6. Useaan kertaan osallistuminen on kielletty. 1 henkilö voi osallistua arvontaan useamman kerran ja 1 henkilö voi voittaa maksimissaan yhden palkinnon.
 7. Kolme (3) voittajaa arvotaan sattumanvaraisesti ja heihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti Instagram-viestin kautta. Voittajaa pyydetään olemaan yhteydessä sähköpostiosoitteeseen: info@halo-top.fi tai vastaamaan Instagram-viestiin ja todistamaan kelpoisuutensa. Järjestäjä pidättää oikeuden tarkastaa kaikki arvontaan osallistumiset, mukaan lukien henkilöllisyystietojen pyytäminen (joka voittajien on toimitettava kahden (2) päivän kuluessa pyynnöstä).
 8. Voittajat arvotaan 23. joulukuuta 2019 ja voittajien tulee vastata viestiin 48 tunnin sisällä lunastaakseen palkinnon. Jos vastausta ei saada tässä ajassa, voittajat menettävät oikeuden vaatia palkintoa ja järjestäjä pidättää oikeuden jakaa palkinnon uudelleen satunnaisesti valitulle kilpailijalle.
 9. Arvonnassa on kolme (3) palkintoa. Kaikki palkinnot sisältävät 30 euron arvoisen lahjakortin, jolla voittaja saa ostettua kaupasta 5 purkkia Halo Top -jäätelöä. Järjestäjä vastaa mahdollisen lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta kilpailun palkinnosta.
 10. Palkintoa ei voida korvata, jos se katoaa tai varastetaan. Palkintoa ei voida palauttaa, vaihtaa tai siirtää. Palkintoa ei voida myydä tai huutokaupata.
 11. Palkinto toimitetaan voittajan ilmoittamaan kotiosoitteeseen.
 12. Osallistujat, jotka eivät voita palkintoa, eivät saa asiasta ilmoitusta.
 13. Tapahtumissa, jotka ovat järjestäjän kohtuullisen valvonnan ulkopuolella, ja vain silloin, kun olosuhteet tekevät siitä väistämättömän, järjestäjä varaa oikeuden peruuttaa tai muuttaa palkintoarvontaa tai näitä ehtoja missä tahansa vaiheessa, mutta pyrkii aina minimoidaan osallistujille aiheutuvat vaikutukset, jotta vältetään kohtuuton pettymys.
 14. Järjestäjä käsittelee osallistujien tarjoamia henkilökohtaisia tietoja arvonnan toteuttamiseksi. Järjestäjä käyttää kolmansien osapuolien edustajia, jotka ottavat yhteyttä arvottuihin voittajiin palkinnon vastaanottamiseen liittyvissä asioissa. Järjestäjä käsittelee osallistujien henkilötietoja vain Euroopan talousalueella. Ellei osallistuja ole suostunut erikseen vastaanottamaan järjestäjän markkinointiviestejä, järjestäjä poistaa kaikki osallistujan toimittamat henkilökohtaiset tiedot, kun arvonnan suorittaminen, mukaan lukien palkinnon jakaminen, on päättynyt. Tietosuojailmoituksesta saat lisätietoja siitä, miten tietojasi käsitellään ja arvonnan osallistujan oikeuksista, mukaan lukien kuinka käyttää niitä.
 15. Tämän arvonnan palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden vaihtaa palkintoja kokonaan tai osittain samanarvoisilla tai kalliimmilla vaihtoehdoilla, mikäli arvonnassa ilmoitettuja palkintoja ei ole saatavilla.
 16. Järjestäjä ei vastaa vastauksista, joita ei ole voitu vastaanottaa teknisistä syistä. Emme ole vastuussa kadonneista, vahingoittuneista tai viivästyneistä vastauksista, jotka johtuvat internetin, tietokonelaitteiden tai ohjelmiston vioista. Järjestäjä ei myöskään vastaa, mikäli sähköposti ei pääse perille viallisen internetyhteyden, ohjelmistovian, virheellisen sähköpostiosoitteen toimittamisen tai vastaanottajan sähköpostiohjelman roskapostisuodattimien takia.
 17. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myöntämästä palkintoa voittajalle siinä tapauksessa, että osallistuja on rikkonut näitä ehtoja tai mitä tahansa palkintoon kuuluvaa ohjeistoa osallistumisvaatimuksista tai jos tulokas on voittanut vilpillisin keinoin.
 18. Osallistumalla tähän arvontaan, osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä ehtoja.
 19. Järjestäjä ei ole lain sallimissa rajoissa vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, joita osallistujille tai palkinnonsaajille aiheutuu tästä palkinnosta. Järjestäjä ei ole vastuussa henkilövahingoista tai kuolemasta, jotka aiheutuvat palkinnon vastaanottajan (tai hänen edustajien) huolimattomuudesta palkinnon käyttöön.
 20. Palkintoarvontaan ja näihin ehtoihin sekä niihin liittyviin tai niihin liittyviin riitoihin tai vaatimuksiin sovelletaan Suomen lakia. Voit nostaa palkinnon ja näitä ehtoja koskevan oikeudenkäynnin Suomen tuomioistuimissa.
 21. Järjestäjä ja rekisterinpitäjä: ”Halo Top UK Limited” 1 Park Row, Leeds, UK LS1 5AB.

 

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.