HALO TOP JÄÄTELÖARVONTA

Osallistu Halo Top jäätelöarvontaan @halotopfinland Instagramissa!

@halotopfinland

Halo Top Creamery
Arvonnan säännöt

Arvontaan liittyvissä yleisissä tai teknisissä asioissa, olethan yhteydessä Halo Top Suomen asiakaspalvelutiimiin info@halo-top.fi.

 1. Arvontaan voi osallistua kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt ja Suomessa asuva henkilö, lukuun ottamatta Halo Top Creameryn (Halo Top UK Limited, ”Järjestäjä”) työntekijöitä ja heidän lähisukulaisiaan sekä kaikkia muita, jotka ovat ammattimaisesti liittyneet tähän arvontaan.
 2. Arvonta alkaa tiistaina, 2. tammikuuta ja päättyy maanantaina, 8. tammikuuta. Näiden päivämäärien ulkopuolella vastaanotettuja osallistumisia ei kirjata mukaan arvontaan.
 3. Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen ostamista.
 4. Arvontaan osallistumiset, jotka eivät täysin täytä näitä ehtoja, hylätään. Puutteelliset osallistumiset ja ohjeiden vastaiset osallistumiset arvontaan hylätään.
 5. Osallistuaksesi arvontaan, sinun tulee kampanja-aikana:
  • Seurata Halo Top Suomi Instagram-tiliä (@halotopfinland)
  • Kommentoida arvaamasi uutuusmaku
  • Tägätä ystäväsi arvontapostauksen kommenttikenttään Halo Top Suomen Instagram -tilillä
 6. Yksi voittajaa valitaan sattuman varaisesti ja häneen ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti yksityisviestillä Instagramissa. Voittajia pyydetään olemaan yhteydessä Halo Topiin Instagram yksityisviestien kautta ja todistamaan kelpoisuutensa. Järjestäjä pidättää oikeuden tarkastaa kaikki arvontaan osallistumiset, mukaan lukien henkilöllisyystietojen pyytäminen (joka voittajien on toimitettava kahden (2) päivän kuluessa pyynnöstä).
 7. Voittajat arvotaan 10. tammikuuta 2024 ja voittajien tulee vastata viestiin 48 tunnin sisällä lunastaakseen palkinnon. Jos vastausta ei saada tässä ajassa, voittajat menettävät oikeuden vaatia palkintoa ja järjestäjä pidättää oikeuden jakaa palkinnon uudelleen satunnaisesti valitulle kilpailijalle.
 8. Arvonnassa on yksi palkinto. Palkinto sisältää neljä pakettia Halo Top -uutuusmakua
 9. Palkintoa ei voida korvata, jos se katoaa tai varastetaan. Palkintoa ei voida palauttaa, vaihtaa tai siirtää. Palkintoa ei voida myydä tai huutokaupata.
 10. Palkinto toimitetaan voittajalle voittajan ilmoittamaan osoitteeseen. Voittaja on vastuussa ottaa kuljetus vastaan tai järjestää kolmas osapuoli vastaanottamaan palkintoa hänen puolestaan. Järjestäjä ei lähetä palkintoa useaan kertaan.
 11. Osallistujat, jotka eivät voita palkintoa, eivät saa asiasta erikseen ilmoitusta.
 12. Tämän arvonnan palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden vaihtaa palkintoja kokonaan tai osittain samanarvoisilla tai kalliimmilla vaihtoehdoilla, mikäli arvonnassa ilmoitettuja palkintoja ei ole saatavilla.
 13. Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön suostumusta, eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansien osapuolien käyttöön.
 14. Osallistumalla tähän arvontaan, osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä ehtoja.
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.