HALO TOP JÄÄTELÖARVONTA

Osallistu Halo Top jäätelöarvontaan @halotopfinland Instagramista!

@halotopfinland

Halo Top Creamery
Arvonnan säännöt

Arvontaan liittyvissä yleisissä tai teknisissä asioissa, olethan yhteydessä Halo Top Suomen asiakaspalvelutiimiin info@halo-top.fi.

 1. Arvontaan voi osallistua kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt ja Suomessa asuva henkilö, lukuun ottamatta Halo Top Creameryn (Halo Top UK Limited, ”Järjestäjä”) työntekijöitä ja heidän lähisukulaisiaan sekä kaikkia muita, jotka ovat ammattimaisesti liittyneet tähän arvontaan.
 2. Arvonta alkaa maanantaina, 6. syyskuuta ja päättyy maanantaina, 13. syyskuuta. Näiden päivämäärien ulkopuolella vastaanotettuja osallistumisia ei kirjata mukaan arvontaan.
 3. Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen ostamista.
 4. Arvontaan osallistumiset, jotka eivät täysin täytä näitä ehtoja, hylätään. Puutteelliset osallistumiset ja ohjeiden vastaiset osallistumiset arvontaan hylätään.
 5. Osallistuaksesi arvontaan, sinun tulee kampanja-aikana:
  • Seurata Halo Top Suomi Instagram-tiliä (@halotopfinland)
  • Tykätä arvontapostauksesta Halo Top Suomi Instagram-tilillä; ja
  • Tägätä ystäväsi arvontapostauksen kommenttikenttään Halo Top Suomen Instagram -tilillä
 6. Yksi voittajaa valitaan sattuman varaisesti ja häneen ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti yksityisviestillä Instagramissa. Voittajia pyydetään olemaan yhteydessä Halo Topiin Instagram yksityisviestien kautta ja todistamaan kelpoisuutensa. Järjestäjä pidättää oikeuden tarkastaa kaikki arvontaan osallistumiset, mukaan lukien henkilöllisyystietojen pyytäminen (joka voittajien on toimitettava kahden (2) päivän kuluessa pyynnöstä).
 7. Voittajat arvotaan 13. syyskuuta 2021 ja voittajien tulee vastata viestiin 48 tunnin sisällä lunastaakseen palkinnon. Jos vastausta ei saada tässä ajassa, voittajat menettävät oikeuden vaatia palkintoa ja järjestäjä pidättää oikeuden jakaa palkinnon uudelleen satunnaisesti valitulle kilpailijalle.
 8. Arvonnassa on yksi palkinto. Palkinto sisältää yhden (1) 30 euron arvoisen lahjakortin, jolla voittaja saa käydä ostamassa Halo Top -jäätelöitä tai vaihtoehtoisesti Halo Top Gooey Brownie -jäätelöä 30 euron arvosta.
 9. Palkintoa ei voida korvata, jos se katoaa tai varastetaan. Palkintoa ei voida palauttaa, vaihtaa tai siirtää. Palkintoa ei voida myydä tai huutokaupata.
 10. Palkinto toimitetaan voittajalle voittajan ilmoittamaan osoitteeseen. Voittaja on vastuussa ottaa kuljetus vastaan tai järjestää kolmas osapuoli vastaanottamaan palkintoa hänen puolestaan. Järjestäjä ei lähetä palkintoa useaan kertaan.
 11. Osallistujat, jotka eivät voita palkintoa, eivät saa asiasta erikseen ilmoitusta.
 12. Järjestäjä varaa oikeuden peruuttaa tai muuttaa palkintoarvontaa tai näitä ehtoja missä tahansa vaiheessa, mutta pyrkii aina minimoimaan osallistujille aiheutuvat vaikutukset, jotta vältetään kohtuuton pettymys.
 13. Järjestäjä käsittelee osallistujien tarjoamia henkilökohtaisia tietoja arvonnan toteuttamiseksi. ja kuten tietosuojailmoituksessa toisin mainitaan. Tietosuojailmoituksestamme saat lisätietoja siitä, miten tietojasi käsitellään ja arvonnan osallistujan oikeuksista, mukaan lukien kuinka käyttää niitä. Tietosuojaseloste.
 14. Voittaja myöntyy siihen, että järjestäjä voi käyttää nimeään ja samankaltaisuutta markkinointiin, mikäli he ovat antaneet suostumuksensa, ja voittajaa voidaan pyytää osallistumaan palkintoarvontaan liittyvään julkisuuteen.
 15. Tämän arvonnan palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden vaihtaa palkintoja kokonaan tai osittain samanarvoisilla tai kalliimmilla vaihtoehdoilla, mikäli arvonnassa ilmoitettuja palkintoja ei ole saatavilla.
 16. Järjestäjä ei vastaa vastauksista, joita ei ole voitu vastaanottaa teknisistä syistä. Emme ole vastuussa kadonneista, vahingoittuneista tai viivästyneistä vastauksista, jotka johtuvat internetin, tietokonelaitteiden tai ohjelmiston vioista. Järjestäjä ei myöskään vastaa, mikäli sähköposti ei pääse perille viallisen internetyhteyden, ohjelmistovian, virheellisen sähköpostiosoitteen toimittamisen tai vastaanottajan sähköpostiohjelman roskapostisuodattimien takia.
 17. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden kieltäytyä myöntämästä palkintoa voittajalle siinä tapauksessa, että osallistuja on rikkonut näitä ehtoja tai mitä tahansa palkintoon kuuluvaa ohjeistoa osallistumisvaatimuksista tai jos tulokas on voittanut vilpillisin keinoin.
 18. Osallistumalla tähän arvontaan, osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä ehtoja.
 19. Järjestäjä ei ole lain sallimissa rajoissa vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, joita osallistujille tai palkinnonsaajille aiheutuu tästä palkinnosta. Järjestäjä ei ole vastuussa henkilövahingoista tai kuolemasta, jotka aiheutuvat palkinnon vastaanottajan (tai hänen edustajiensa) huolimattomuudesta palkinnon käyttöön.
 20. Palkintoarvontaan ja näihin ehtoihin sekä niihin liittyviin tai niihin liittyviin riitoihin tai vaatimuksiin sovelletaan Suomen lakia. Voit nostaa palkintoon tai näihin ehtoihin koskevan oikeudenkäynnin Suomen tuomioistuimissa.
 21. Järjestäjä ja rekisterinpitäjä: ”Halo Top UK Limited” 1 Park Row, Leeds, UK LS1 5AB.

 

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.