Nyt kokataan moderni jouluateria rakastetuista herkuista!
Meillä kaikilla on varmasti makumuistoja ikonisista Sun-Maid-rusinoista, ihanan pehmeistä Sunsweet-luumuista ja täyteläisestä Van Houtenin kaakaojauheesta. Lejos tuntee suomalaisen joulun yli sadan vuoden kokemuksella, ja Satokausikalenteri sai kunniatehtävän suunnitella modernin joulupöydän menun ikonisista tuotteistamme.
Joulumenumme rakenne on tuttu, mutta kaikissa ruokalajeissa on jotain uutta ja yllätyksellistä. Alkuruoaksi nautitaan luumu-rusinachutneyta, joko jouluisen juustolajitelman tai perinteisen riisipuuron kera kera. Pääruoaksi herkutellaan luumuilla ja vuohenjuustolla täytetyllä broilerinfileellä, joka tarjoillaan makeaksi paahdetulta ruusukaalipediltä. Aterian kruunaa suklainen puolukkatiramisu, ja palan painikkeeksi siemaillaan rusinoilla höystettyä glögiä.
Raaka-aineet ovat siis Lejoksen tuttuja herkkuja, mutta katsoppa toteutus! Nappaa inspiroivat reseptit talteen ja testaa jo pikkujoulukaudella.