Vitamin Well Sport

Vitamin Well Sport -urheilujuoma koostuu hiilihydraatti-elektrolyyttiyhdistelmästä. Kehitetty antamaan keholle optimaaliset olosuhteet harjoituksen aikana.

Katso tuotteet

Vitamin Well Sport – Thirst for sport

Vitamin Well Sport on urheilujuoma, joka koostuu hiilihydraatti-elektrolyyttiyhdistelmästä, joka on kehitetty antamaan keholle optimaaliset olosuhteet harjoituksen aikana. Juoma sisältää yhdistelmän elektrolyyttejä, aminohappoja sekä vitamiineja.

Vitamin Well Sport – Thirst for sport

Vitamin Well Sport sopii täydellisesti kaikille liikkujille, jotka kaipaavat energiaa ja lisätehoja treeneihin!

Proteiini rakentuu aminohapoista. Näistä yhdeksän ovat sellaisia, joita tulisi saada ravinnon kautta, sillä keho ei pysty niitä itse tuottamaan. BCAA eli haaraketjuiset aminohapot ovat esimerkkejä tällaisista. Erittäin kovassa harjoittelussa lihassäikeet ikään kuin vaurioituvat ja ne tarvitsevat proteiinia korjautuakseen. Hiilihydraatit ovat myös erinomainen energialisä kestävyysharjoitteluun. Vitamin Well Sport sisältää lisäksi magnesiumia, joka edistää elimistön normaalia energia-aineenvaihduntaa ja lihasten toimintaa.

Muista myös muut Vitamin Well -juomat

Vitamin Well -juomat toimivat parempana vaihtoehtona tavallisille virvoitusjuomille, mehuille ja muille janonsammuttajille. Hiilihapottomat juomat sisältävät vitamiineja, mineraaleja sekä luonnon aromeja.

Seuraa Vitamin Welliä somessa

Vitamin Well Sport -tuotteet

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.