Vitamin Well Sport

Vitamin Well Sport -urheilujuoma koostuu hiilihydraatti-elektrolyyttiyhdistelmästä. Kehitetty antamaan keholle optimaaliset olosuhteet harjoituksen aikana.

Katso tuotteet

Vitamin Well Sport – Thirst for sport

Vitamin Well Sport on urheilujuoma, joka koostuu hiilihydraatti-elektrolyyttiyhdistelmästä, joka on kehitetty antamaan keholle optimaaliset olosuhteet harjoituksen aikana. Juoma sisältää yhdistelmän elektrolyyttejä sekä vitamiineja.

Vitamin Well Sport – Thirst for sport

Vitamin Well Sport sopii täydellisesti kaikille liikkujille, jotka kaipaavat energiaa ja lisätehoja treeneihin!

Vitamin Well Sport juomat ovat kehitetty kaikille, jotka kaipaavat hyvänmakuista funktionaalista janonsammuttajaa ja tukea palautumiseen. Olitpa vasta aloittamassa harjoittelusi tai rikkomassa ennätyksiä, nappaa hyllystä mukaan Vitamin Well Sport, kun haluat löytää täyden potentiaalisi.

Muista myös muut Vitamin Well -juomat

Vitamin Well -juomat toimivat parempana vaihtoehtona tavallisille virvoitusjuomille, mehuille ja muille janonsammuttajille. Hiilihapottomat juomat sisältävät vitamiineja, mineraaleja sekä luonnon aromeja.

Seuraa Vitamin Welliä somessa

Vitamin Well Sport -tuotteet

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.