Arvonnan säännöt

Järjestäjä
Lejos Oy, Keilaranta 10 E, 02150 Espoo

Kampanja-aika
Kampanja alkaa 1.7.2019 ja päättyy 31.8.2019.

Osallistumisoikeus
Kilpailun säännöt koskevat kaikkia arvontaan osanottajia. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt ja yhdistykset, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Kilpailun järjestäjän tai samaan konserniin kuuluvien yritysten työntekijät ja edustajat sekä heidän perheenjäsenensä tai työnsä puolesta tämän kilpailun kanssa tekemisissä olevat eivät voi osallistua kilpailuun. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt nämä säännöt.

Arvontaan osallistuminen
Arvontaan voi osallistua yli 18-vuotiaat täyttämällä arvontalomakkeen osoitteessa https://lejoswebsite.wpengine.com/tuotteet/ellas-kitchen/.

Voittajien valinta ja palkinnot
Kampanja-ajan loputtua kolme voittajaa arvotaan, jotka voittavat itselleen 40 euron arvoisen Ella’s Kitchenin tuotepaketin. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa. Palkintoja ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Arvontaan tulee aina osallistua omalla nimellä ja oikeilla yhteystiedoilla. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumiseen. Järjestäjä vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta kilpailun palkinnosta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely
Arvonnan yhteydessä markkinointiluvan antaneet henkilöt merkitään Järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettuja puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan. Mikäli osallistuja ei ole antanut markkinointilupaa, hänen yhteystietonsa hävitetään 1 kuukauden kuluessa arvonnan päättymisestä.

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.