Mokkapalat askel askeleelta

Valmistelut ennen leipomista

Ennen kuin ryhdyt leipomishommiin, varmista, että sinulla on kaikki tarvittavat ainekset ja välineet saatavilla. Tarvitset ainakin voita, sokeria, vehnäjauhoja, kaakaojauhetta, leivinjauhetta ja kananmunia. Lisäksi tarvitset kuorrutukseen makusi mukaan voita, tomusokeria, vaniljasokeria ja vahvaa kahvia. Varmista, että uuni on esilämmitetty ja leivinpaperi on asetettu valmiiksi uunipellille. https://lejos.fi/reseptit/

Taikinan valmistus

  1. Aloita sulattamalla voi ja anna sen jäähtyä hetki.
  2. Vatkaa sokeri ja kananmunat kuohkeaksi vaahdoksi.
  3. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne varovasti munavaahtoon.
  4. Lisää lopuksi sulatettu voi ja sekoita taikina tasaiseksi. Levitä taikina tasaisesti leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Huomaa, että taikinan tulee olla tasainen, jotta mokkapalat paistuvat kauniisti ja ovat meheviä. Kun taikina on valmis, onkin aika siirtyä paistamiseen!

Paistaminen

  1. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille.
  2.  Paista uunin alatasolla 200 asteessa n. 15-20 minuuttia.

Kuorrutuksen valmistus ja viimeistely

Kun mokkapalat ovat uunissa, on aika valmistaa kuorrutus:
  1. Sulata voi ja sekoita siihen tomusokeri, vaniljasokeri ja kahvi.
  2. Sekoita, kunnes kuorrutus on tasaista.
  3. Kun mokkapalat ovat jäähtyneet, levitä kuorrutus tasaisesti pinnalle.
  4. Halutessasi voit ripotella pinnalle koristeeksi nonparelleja tai raastettua suklaata.
Toivotamme herkullisia hetkiä mokkapalojen parissa!  
Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.