1. Lagom-kanafile
Kätevä kanasäilyke on todellinen kotikokin pelastus, koska sen säilyvyys on erittäin hyvä ja se on käytövalmis ilman kypsennystä. Kanafileen voi sipaista sellaisenaan leivän päälle, ja se tuo ruokaisuuta salaattiin kuin salaattiin. Siitä syntyy myös nopeasti oivallinen, muutaman raaka-aineen pasta.
Superhelppo kanapasta neljälle
- 2 pkt / 4 prk Lagom kanafilettä
- 2 kpl valkosipulinkynsiä
- 2 rkl Borges Classic -oliiviöljyä (paistamiseen sopivaa)
- 1 paprika
- 1/2 tl currya
- Suolaa maun mukaan
- Reilusti mustapippuria
- 2 dl ruokakermaa
- 300 g spagettia tai muuta pastaa
Valmistusohjeet:
- Kuullota hienonnettu valkosipuli öljyssä
- Lisää pilkottu paprika
- Lisää mausteet sekä kanafileet ja pyöräytä hetki pannulla (kanafileitä ei tarvitse kypsentää)
- Kaada päälle kerma ja anna tekeytyä viitisen minuuttia
- Kypsennä pasta ohjeen mukaan