Valmis lounas pelastaa kiireisen päivän

Aina ei ole aikaa nautiskella täysipainoista lounasta ravintolassa tai työpaikan ruokalassa. Silloin kannattaa ottaa avuksi helppo ja hyvänmakuinen valmis lounas, jotta energia- ja vireystaso pysyvät korkealla.

Moni kiireinen ajattelee säästävänsä aikaa jättämällä lounaan väliin. Tämä kostautuu todennäköisesti iltapäivällä energiavajeen viedessä työtehoja. Säännöllinen ateriarytmi vähentää turhaa napostelua ja siksi lounas kannattaa syödä joka päivä. Annoskoko tuppaa kasvamaan, mitä myöhemmäksi iltapäivään lounas venyy.

Lounaan tulisi sisältää keskimäärin 1/3 päivän energiatarpeesta.

Nopeita valmisaterioita voi huoletta nauttia silloin tällöin, kun muistaa kultaisen keskitien ja syödä kaikkea kohtuudella. Tässä vinkki vitonen kätevistä valmisruoista, joita kannattaa varata työpaikan jääkappiin tai pakastimeen kiireistä päivää varten.

Pelastajat pakkasesta

Kitchen Joy -pakasteet ovat maukkaita ja mausteisia – eli erinomaisia pikalounaita. Tarvitset vain mikron ja haarukan!

Kitchen Joy -valikoimista löytyy paljon erilaisia kanakuutioita, mutta myös kasvissyöjille löytyy useita vaihtoehtoja. Aasialaishenkiset riisi- ja nuudeliannokset valmistuvat viidessä minuutissa ja maistuvat varmasti! Thaikuutio on jo klassikko, mutta valikoimasta löytyy myös intialaisia makuja, nuudeliannoksia sekä kevätkääryleitä.

Superkiireisen superruoka

Lagom kanafile passaa niin salaattiin kuin leivän tai Lagom Snäkkärin päälle. Kanafileet säilyvät hyvin huoneenlämmössä, joten niitä voi varata vaikka työpöydän laatikkoon eikä nälkä pääse yllättämään. Siemenäkkileivän ja perinteisen näkkärin yhdistelmä Snäkkäri on kanafileiden kanssa oivallinen pöytälaatikkolounas!