John West

John West, parempien kalajuttujen puolesta, jo vuodesta 1857! Jotta tulevillakin sukupolvilla olisi mahdollisuus nauttia meren herkuista.

Katso tuotteet

John West, parempien kalajuttujen puolesta. Jo vuodesta 1857!

John Westin missiona on tarjota laadukasta kalaa ja tehdä se niin, että myös tulevat sukupolvet saavat nauttia kalasta ja meret voivat hyvin. John West -laadukkaaseen tuoteperheeseen kuuluu vastuullisesti kalastettua tonnikalaa ja sardiineja. Kaikki Suomeen tuleva kala tulee joko MSC sertifioituna tai FIP -kestävän kehityksen ohjelmaan kuuluvista kalastamoista. Muuten, uniikit NoDrain -tuotteet toimivat myös erinomaisena välipalana, koska niitä ei tarvitse valuttaa.

Vastuulliset valinnat auttavat pitämään kalakannat kunnossa!

Jotta tulevillakin sukupolvilla olisi mahdollisuus nauttia meren herkuista, kannattaa kaupassa kiinnittää huomiota vastuullisuusasioihin. Mutta onko vastuullista tonnikalaa olemassakaan? Tietyillä valinnoilla voit nautiskella myös tonnikalaa hyvällä omallatunnolla.

Tutustu MSC-sertifiointiin

Nauti John West -tuotteita hyvällä omalla tunnolla.

Valitsemalla kestävän kehityksen ja ympäristön kannalta oikeita tuotteita, voit omalta osaltasi vaikuttaa tulevaan. John Westin MSC-tonnikalasäilykkeet ovat WWF:n suosituksen mukaan kalastettu ja tuotettu – niillä pyritään mahdollistamaan merien hyvinvointi sekä elinkeinon säilyvyys nyt ja tulevaisuudessa.

Lue lisää WWF:n sivuilta

Laadukkainta ja maukkainta kalaa vastuullisesti kalastaen

John West on sitoutunut tinkimättömään laatuun ja siksi luomme uusia tapoja saada kalan pysymään parhaimpana mahdollisena. Kehitämme kalastusmenetelmiämme jatkuvasti ja pidämme huolta merestä, jotta voimme turvata kalaherkkujen saatavuuden myös tulevaisuudessa. Nauti kalaa hyvällä omallatunnolla!

Seuraa Facebookissa!

Mitä No Drain –merkintä John West tonnikalapurkissa tarkoittaa?

No Drain on John Westin patentoima valmistusmenetelmä, jossa on vain tarpeeksi nestettä pitämään tonnikala mehevänä. No Drain tarkoittaa, että sinun ei tarvitse valuttaa nestettä ennen käyttöä, tuote on helppo käyttää ja vähemmän sotkua.

John West -tuotteet