Syksy – mikä ihana tekosyy herkuttelulle

Mikäpä olisi mukavampi tapa viettää piteneviä iltoja kuin maistella aivan uudenlaisia tuotteita, jotka tekevät viilenevästä syksystä nautinnollisen. Tutustu uutuuksiin – tässä kattauksessa kukaan ei jää kylmäksi!

Kun puut pukeutuvat juhla-asuun ja pudottavat pian sen jälkeen lehtensä, on luonnon aika asettua talviteloille. Meille se tarkoittaa aikaa nauttia aivan uudenlaisista tuotteista, jotka sopivat niin herkutteluun kuin ruoanlaittoon. Syksyn uutuustuotteistamme löytyy muun muassa proteiinipitoista jäätelöä, vegaaneillekin sopivaa myslisnäkkäriä, uutta janojuomaa ja maailman ehkäpä parasta pizzakastiketta.

Katsotaanpa tarkemmin mitä on tarjolla:

Hyvästä entistä parempaa

Suomalaisten suursuosikiksi viime vuonna noussut Lagom Snäkkäri on yhdistelmä siemennäkkileipää ja perinteistä näkkileipää. Uusi Lagon Myslisnäkkäri lisää joukkoon vielä kuivatut hedelmät, tehden kokonaisuudesta tautisen hyvän välipalan – ihan sellaisenaan tai pohjana haluamallesi täytteelle. Myös Myslisnäkkäri on gluteeniton ja vegaaninen.

Jos haluat heittäytyä villiksi, kokeile Myslisnäkkärin päällä esimerkiksi Ella’s Kitchenin uutta mansikka-raparperi-omenasosetta. Perheen pienimmille suunniteltua luomuhedelmäsosetta voi syödä kuka tahansa ja se sopii erinomaisesti leivonnaisten täytteeksi.

Hedelmähuikkana aiemmin tunnetut NOMNOMin Fruity Waterit yhdistävät kuplaveden ja mehun täydelliseksi janojuomaksi. Nyt raikkaat juomat saavat perhelisäyksen: sitruksen makuinen Fruity Water Citrus löytyy juomahyllystä uudessa, selkeän tyylikkäässä uudessa kuosissa.

Hungry Chef ei petä

Hungry Chefin tehtävä löytää maailman parhaat maut ja tuoda ne suomalaisten ulottuville jatkuu: Italian Sisiliasta löytyi pitkään kypsytetyistä kirsikkatomaateista valmistettuja pizzakastikkeita, jotka saavat pizzan kuin pizzan maistumaan… no, täydelliselle. Enää et joudu keittämään tomaattikastiketta tuntikausia saadaksesi lättyysi aidosti herkullista tavaraa, sillä Hungry Chef on tehnyt sen puolestasi: pizzakastikkeet ovat käyttövalmiita ja yhdestä purkista riittää tavaraa kahteen pizzaan. Tarjolla on tulisempi Diavola voimakkaampien pizzojen ystäville sekä perinteinen sisilialainen pizzakastike tutumpia makuja haluaville.

Leipojille Chefillä on myös mielenkiintoista kerrottavaa: parhaista vehnälaaduista valmistettu Hungry Chef sämpyläjauho on ranskalaistyyppisellä jauhatuksella tehty erilaisten vaaleiden leipien leipomiseen tarkoitettu jauho. Teet sitten briossisämpylöitä tai rapeakuorisia patonkeja, näillä jauhoilla onnistut!

Pakkasaltaan viileimmät uutuudet

Aasialaisista mauista tuttu Kitchen Joy -tuoteperhe laajenee uudella thaikuutiolla, Tom Kha Chickenillä, jonka juuri sopivan tulinen kastike höystetään aidolla jasmiiniriisillä. Veg It Up Sweet Chilli tofu puolestaan tarjoaa kasvisruokailijoille Thaimaassa suositulla sweet chilillä maustetun kokonaisen aterian. Syksyn yllättävimmät Kitchen Joy -uutuudet ovat kuitenkin Southern Fried Chicken -kanafileet  ja Crispy Chicken Sticks -kanatikut, jotka sopivat suoraan aterianosaksi tai vaikkapa käteväksi evääksi leffa- ja peli-iltaan. Kaikki Kitchen Joy -tuotteet löytyvät kaupan pakastealtaasta!

Vihdoin Suomessa – Halo Top -jäätelöt

Halo Top -jäätelö syntyi vuonna 2011 Los Angelesissa kun entinen lakimies, nykyinen jäätelöintoilija Justin Woolverton etsi terveellisempää jäätelövaihtoehtoa. Woolverton halusi jäätelön, jonka syötyään ei tarvitsisi potea huonoa omaatuntoa. Kun sopivaa jätskiä ei löytynyt, päätti hän kokeilla itse: syntyi kulttimaineeseen noussut, proteiinipitoinen Halo Top -jäätelö. Kaloreiltaan kevyet, mutta maultaan messevät jädet valloittavat seuraavaksi Suomen: saatavilla on heti 5 eri herkullista makua, maapähkinävoista tuhdimpaan cookie dough -jäätelöön. Ei huono