Sunsweet tarina

Sunsweetin tarina on alkanut jo lähes 100 vuotta sitten. Tänä päivänä Sunsweet on maailman suurin ja edistynein luumun toimittaja, jonka tuotteilla on korkeimmat laatuvaatimukset.

Sunsweetin tarina on alkanut jo lähes 100 vuotta sitten, kun ryhmä omistautuneita maanviljelijöitä perusti Sunsweet Growers -yhdistyksen. He uskoivat, että jakamalla asiantuntemuksena, tietämyksensä ja todennäköisesti muutamia hyviä tarinoita, heistä voisi tulla maailman johtavia asiantuntijoita luumunviljelyssä ja käsittelyssä.

Tänä päivänä Sunsweet on maailman suurin ja edistynein luumun toimittaja, jonka tuotteilla on korkeimmat laatuvaatimukset – hedelmän viljelystä lopulliseen pakkaamiseen. Vuoden 1917 Sunsweet-viljelijät olisivat epäilemättä olleet ylpeitä yhteistoiminnan kasvusta ja siitä, että Sunsweetin luumuja myydään 45 eri maassa ympäri maailman!

Tiesitkö? Sunsweet viljelijät kasvattavat kolmasosan koko maailman luumuista!

Sunsweet mainosmateriaalia menneisyydestä

Arkistojen aarre löysi tiensä tänne Espoon toimistolle.

Kuvan vasemmassa alareunassa lukee: KESKON MAINOS. Vuosilukua osaamme vain arvailla, todennäköisesti tämä mainos on 1980-luvulta.

Tänä päivänä nämä annoskuvat tuskin aiheuttaisivat riemunkiljahduksia tai ostoryntäystä, mutta Sunsweet -luumut ovat edelleen oivia sellaisenaan, ruoanlaitossa ja leivonnassa!