
Krepit sitruuna-mustikkamoussella ja suolaisella kinuskilla
Hungry Chefin Crêpes -mixistä valmistetut krepit täytetään kirpeän täyteläisellä sitruuna-mustikkamoussella. Lisäksi suolaista kinuskikastiketta ja herkku on täydellinen!
Helppo
Valmistusaineet
- 1/2 pkt Hungry Chef Pariisin Crêpes-mix
- Sitruunamustikkamousse
- 2 dl kermaa
- 300 g maustamatonta tuorejuustoa
- 2 rkl ruokosokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 sitruunan mehu ja kuori
- 1 dl metsämustikoita
- Suolainen kinuskikastike
- 1 dl ruokosokeria
- 1 dl kuohukermaa
- 1 tl voita
- 1/2 tl suolaa
Valmistusohje
- Aloita sitruunamustikkamoussen valmistus vaahdottamalla kerma.
- Lisää joukkoon tuorejuusto, ruoko- ja vaniljasokeri sekä sitruunan mehu ja hienoksi raastettu kuori.
- Sekoita tasaiseksi mousseksi.
- Lisää metsämustikat käännellen joukkoon.
- Keitä kinuski; laita ruokosokeri kattilaan ja sulata sokeri keskilämmöllä kattilassa.
- Lisää kerma sulaan sokeriin ja kiehauta kinuski.
- Lisää nokare voita ja suola.
- Anna suolaisen kinuskin jäähtyä ennen tarjoilua.
- Paista krepit pakkauksen ohjeen mukaan ja täytä sitruunamustikkamoussella.
- Tarjoile lisänä suolaista kinuskikastiketta.