Pizza-pikkujoulut

Bileet tulossa, mitä tarjottavaa? No pizzaa tietenkin! Tee täydellinen pizzapohja edellisenä iltana valmiiksi ja erilaisilla täytteillä loihdit juhliin houkuttelevan pizzabuffan, josta vieraat voivat napostella herkkuja pitkin iltaa.

Maailman paras pizzapohja

Täydellinen pizzapohja syntyy Hungry Chefin 00-jauhoista. Parhaan pohjan salaisuus on, että se tehdään valmiiksi jääkaappiin jo edellisenä päivänä ja paistetaan pizzakiven päällä. Tällä ohjeella syntyy neljä pizzaa.

Katso resepti

Täytteet moneen makuun

Pikkujoulujen pizzapohja on nyt hoidossa, mutta entäs täytteet? Kun valmistetaan pizzaa rennolla otteella, niin kannattaa valita valmis tomaattikastike pohjaksi. Hungry Chef pizzakastike on keitetty hitaasti ja huolella kirsikkatomaateista, joten siinä on paljon makuja.  Jos vieraaksi tulee sekalainen seurakunta ja ideat ovat vähissä, niin Teemu Laurellin vinkeillä saat aikaan pizzabuffan, josta jokaiselle löytyy jotain.

Katso ideat pizzan täytteisiin

Suolaisia makuja voi tasapainottaa makeudella, raskaita ja rasvaisia taas tuoreilla kasviksilla.

Pikkuisia pizzoja pikkujouluihin

Jos et osaa päättää, millaisen pizzan tekisit, niin tee monta pientä. Minipizzoissa on pientä vain koko. Tällä ohjeella syntyy kahdeksan minipizzaa.

Vähän parempaa pizzaa

Gourmet-pizzat menevät parempiin suihin ja sopivat ennakkoluulottomille vieraille.

Mitä tuliaisiksi juhliin?

Jos leipominen ei luonnistu eikä kauha pysy kädessä, niin rennot bileet pelastaa sipsipussi ja lihasnäkki. Klassikkoeväistä saa pientä suolapalaa, vaikka kavereiden saunailtaan kätevästi kaupasta. Mukavan tulinen BiFi Hot tulinen salamisnack maistuu hyvälle lagerin kanssa. Kettlen sipsit on niitä vähän parempia. Käsinvalmistetut gourmet-perunalastut kelpaavat varmasti koko porukalle.

Drinkkivinkit juhliin

Tästä drinkistä ei tule pää kipeäksi seuraavana päivänä. Kombucha-pohjainen mocktail ei alkoholia kaipaa ja virkistää niin, että jaksaa juhlia pitkälle iltaan.

Katso resepti

Tuotemerkit

Katso kaikki