Kuumia juomia kylmiin iltoihin

Viltti, villasukat, hyvä kirja tai tv-sarja sekä höyryävän kuuma juoma – niistä on syys- ja talvi-illat tehty. Lempeään hyggeilyyn sopii yhtä hyvin suloisesti lämmittävä teekupillinen tai täyteläinen kaakao.
Kuumat juomat fiiliskuva

Teetä ja sympatiaa

Paras tee syntyy kiirettömästi hauduttamalla. Kiehauta raikasta vettä ja anna teepussin hautua ainakin viisi minuuttia ennen nauttimista. Jos omistat teekannun on lopputulos vieläkin maistuvampi – muista vain lisätä useampi teepussi veden määrän mukaan.

Teekanne-tuoteperheestä löytyy suosikki kaikkiin teemakuihin, myös luomuna! Ihanat inkivääriteet, kuten Ginger Lemon- ja Ginger Turmeric -yrttiteet lämmittävät kylmänä päivänä ja passaavat hyvin myös flunssaista oloa helpottamaan. Kiireisen päivän tai työviikon päätteeksi kannattaa kokeilla kupposta Calm & Relax -luomuyrttiteetä. Aamuihin lempeän startin saat vihreää teetä ja moringaa sisältävästä Swinging Green -luomuteestä! Makeaa meininkiä ilman ylimääräistä sokeria tarjoaa vadelmaa ja karpaloa sisältävä herkullinen You’re My Berry.

Kaipasit sitten piristystä aamuun, apua nukahtamiseen tai vain omaa pientä teehetkeä, kannattaa napata lempiteemukisi ja hauduttaa kupillinen tai pari Teekanne-teetä. Näissä tuotteissa yhdistyvät aistikkaat maut ja korkea laatu, aina ilman keinotekoisia aromeja tai makeutusaineita!

 

Maailman paras kaakao

Van Houten -kaakaojauhe on klassikkotuote, josta syntyy täyteläisen suklainen kaakaojuoma. Perinteisen kaakaon rinnalla kannattaa kokeilla myös maustettuja versioita. Pikkujouluaikaan ja sen jälkeenkin ripaus piparimaustetta kaakaon joukossa tekee ihmeitä. Nautiskelijat lisäävät kaakaoonsa aimo annoksen kermavaahtoa ja kunnon hifistelijät myös vaahtokarkkeja. Vielä villasukat, viltti ja mukava asento sohvalla – täydellisen hyggeä!

Tuunaa kaakaosi näillä:

  1. Chili toimii erinomaisesti suklaan kanssa ja antaa pehmeän tulisen tujauksen.
  2. Piparimauste sopii loistavasti pikkujoulukauteen ja joulun herkutteluun.
  3. Kermavaahto takaa täydellisen täyteläisen kaakaokokemuksen.
  4. Vaahtokarkit – etenkin pienikokoiset vaahtokarkit on helppo ripotella kupposen päälle.
  5. Vanilja- tai kanelitanko tuo kaakaoon niin makua kuin näköä.
  6. Makusiirapit – helposti makua vaikkapa minttu-, vanilja- tai karamellisiirapilla.