Kuumia juomia kylmiin iltoihin

Viltti, villasukat, hyvä kirja tai tv-sarja sekä höyryävän kuuma juoma – niistä on syys- ja talvi-illat tehty. Lempeään hyggeilyyn sopii yhtä hyvin suloisesti lämmittävä teekupillinen tai täyteläinen kaakao.

Teetä ja sympatiaa

Paras tee syntyy kiirettömästi hauduttamalla. Kiehauta raikasta vettä ja anna teepussin hautua ainakin viisi minuuttia ennen nauttimista. Jos omistat teekannun on lopputulos vieläkin maistuvampi – muista vain lisätä useampi teepussi veden määrän mukaan.

Teekanne-tuoteperheestä löytyy suosikki kaikkiin teemakuihin. Ihanat inkivääriteet, kuten Ginger Lemon -yrttitee, lämmittävät kylmänä päivänä ja passaavat hyvin myös flunssaista oloa helpottamaan. Kiireisen päivän tai työviikon päätteeksi kannattaa kokeilla kupposta Calm & Relax -luomuyrttiteetä. Jos aamut ovat haasteellisia ja kaipaavat lisäpotkua, kaada kuppiisi matéta, viherminttua ja sitruunankuorta sisältävää Start Your Day -luomuyrttihauduketta.

Perinteisen mustan teen ystävä suuntaa katseensa jasmiinia sisältävään Earl Grey -teehen tai Supreme Darjeerling -teehen. Hieman pehmeämmän makunautinnon tarjoaa Creamy Caramel -musta tee. Kaikissa Tekkanne-tuotteissa yhdistyvät aistikkaat maut ja korkea laatu.

 

Maailman paras kaakao

Van Houten -kaakaojauhe on klassikkotuote, josta syntyy täyteläisen suklainen kaakaojuoma. Perinteisen kaakaon rinnalla kannattaa kokeilla myös maustettuja versioita. Pikkujouluaikaan ripaus piparimaustetta kaakaon joukossa tekee ihmeitä. Nautiskelijat lisäävät kaakaoonsa aimo annoksen kermavaahtoa ja kunnon hifistelijät myös vaahtokarkkeja. Vielä villasukat, viltti ja mukava asento sohvalla – täydellisen hyggeä!

Tuunaa kaakaosi näillä:

  1. Chili toimii erinomaisesti suklaan kanssa ja antaa pehmeän tulisen tujauksen.
  2. Piparimauste sopii loistavasti pikkujoulukauteen ja joulun herkutteluun.
  3. Kermavaahto takaa täydellisen täyteläisen kaakaokokemuksen.
  4. Vaahtokarkit – etenkin pienikokoiset vaahtokarkit on helppo ripotella kupposen päälle.
  5. Vanilja- tai kanelitanko tuo kaakaoon niin makua kuin näköä.
  6. Makusiirapit – helposti makua vaikkapa minttu-, vanilja- tai karamellisiirapilla.
  7. Mantelijuoma – kokeile kaakaoon maidon sijaan pehmeän kermaista ja mantelin vivahteista Almond Breeze -mantelijuomaa.