Kitchen Joy -arvonnan säännöt

Kilpailun säännöt

Järjestäjä

Lejos Oy, Keilaranta 10 E, 02150 Espoo

Kilpailu-aika

Kilpailu on käynnissä 20.-27.7.2023

Osallistumisoikeus

Kilpailun säännöt koskevat kaikkia kilpailun osanottajia. Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien kilpailun järjestelyjen kanssa tekemisissä olleiden yritysten henkilökunta ja heidän perheensä. Kilpailun järjestäjän tai samaan konserniin kuuluvien yritysten työntekijät ja edustajat sekä heidän perheenjäsenensä tai työnsä puolesta tämän kilpailun kanssa tekemisissä olevat eivät voi osallistua kilpailuun.

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen vaatii, että henkilö seuraa @kitchenjoysuomi Instagram-tiliä ja tägää ystävänsä kommenttikenttään.

Voittajien valinta ja palkinnot

Arvomme kolme voittajaa, jotka voittavat itselleen ja ystävälleen kahden päivän liput Weekend Festival -tapahtumaan 4.-5.8.2023. Ilmoitamme  voittajille henkilökohtaisesti Instagram-yksityisviestillä voitosta. Palkintoa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Kilpailuun tulee aina osallistua omalla nimellä ja oikeilla yhteystiedoilla. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista, kuten matkustus- ja yöpymiskuluista. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumiseen. Järjestäjä vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta kilpailun palkinnosta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kolmen arkipäivän sisällä arvonnan suorituksesta, arvotaan palkinto toiselle. Arvonta ei ole Instagramin sponsoroima, järjestämä tai hallinnoima.

Henkilötiedot

Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön suostumusta, eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansien osapuolien käyttöön.

Ilmoita kun tuotetta on taas saatavilla Tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme. Jättämällä meille sähköpostisi, ilmoitamme teille heti kun tuotetta on jälleen saatavilla.