Helppoja ja herkullisia ruokia koko perheelle

Kevät 2020 tulee jäämään muistiin monelta eri osin. Toivottavasti voimme myös muistella yhdessä perheenä viettämäämme aikaa. Keräsimme vinkit ja reseptit hyviin, herkullisiin ja helppoihin ruokiin, joita kannattaa kokeilla vaihtelun vuoksi!

Kun aikaa on, voi lapset ottaa hyvin mukaan ruoanlaittoon! Ikätason mukaan harkiten tietenkin. Isommat lapset voivat tehdä osan näistä ruoista jopa täysin itse. Käytä aikaa ja valmistele kolme ruokalajia, lounaallakin voi välillä nautiskella alku- pää- ja jälkiruoan!

Alkupalaideoita

Tarte Flambee

Tarte Flambee on pizzankaltainen herkullinen leipänen, jonka täyttämisessä voi käyttää mielikuvitusta!

Flammkuchen John West tonnikalalla

Toinen pizzantapainen alkupalaksikin soveltuva ”lätty” on Flammkuchen. Siinäkin täytteissä vain mielikuvitus on rajana. Kannattaa kokeilla ainakin tonnikalaa + sipulia.

Muita hyviä ideoita on erilaiset dipit, tahnat tai vaikka myskikurpitsahummus, joka maistuu myös kasvisten kanssa!

Lagom Snäkkäreitä erinäisillä päällisillä ja tahnoilla

 

Pääruoaksi pizzaa!?

Pizza maistuu lähestulkoon kaikille!

Tekipä sitten mieli klassista margharitaa, tuhtia retropizzaa tai villiyrteillä höystettyä lättyä, löytyy Hungry Chefiltä ohjeet joka makuun!

Pizzamaailmaan

Herkullista ruokaa säilykkeistä?! Kyllä!

Nyt on kaapissa tonnikalaa, ananasta ja kanaa purkissa. Mitä niistä sitten tekisi? Klikkaa johonkin näistä resepteistä niin löydät mitä herkullisimmat ehdotukset säilykkeitä sisältäviin resepteihin!

Tuotemerkit